Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018

Раците да се забавляват повече

25.06.2018г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Най-сложни през тази седмица ще са отношенията на работното място. Вие сте целенасочени, знаете какво искате и как да го постигнете, но на моменти ще изпадате в конфликт на интереси. Няма да усетите как ще се изнизват дните, а заедно с тях ще спада и тонусът ви. Спортните занимания ще ви помогнат да възстановите доброто си физическо състояние, а романтичните преживявания ще ви осигурят добро настроение.

Дистанцирайте се от каквито и да било скандали, спорове и интриги, които само ще ви ядосат и ще се отразят негативно върху работоспособността и концентрацията ви. Подбирайте внимателно храната, която употребявате.

Дева

Събитията ще са динамични и няма да разполагате с много време за почивка и развлечения. Приемете фактите такива, каквито са и, по типичния за вас начин, се постарайте да се възползвате от тях до колкото е възможно. Неформалните ви контакти ще са по-интензивни от деловите. Социалният ви живот ще е динамичен.

Ще присъствате на различни мероприятия с по-широк кръг участници или в камерна компания, които ще са свързани предимно с хобито или духовните ви предпочитания. Що се отнася до романтичните и любовни емоции, не очаквайте твърде много. Ориентирайте усилията си към запазване и стабилизиране на връзката си, ако имате такава, но не разчитайте на нова.

Кои зодии ще преминат през любовни промени това лято?

Везни

Неспокойни сте и склонни да се изнервяте от дреболии. Ще ви е трудно да контролирате емоциите си през тази седмица, а поведението на околните ще ви разваля настроението допълнително. Трудно ще се въздържите от желанието да критикувате и обсъждате чуждите грешки, така че във ваша полза е да намалите контактите и да отделяте време за духовни практики, които ви доставят удоволствие.

Избягвайте новите познанства, намалете срещите и със старите си познати, за да не ви разочароват. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления и материалната страна на живота ще е единственият фактор, който ще се отрази положително на настроението ви.

Скорпион 

Енергични сте, ентусиазирани, мотивирани за успех, но и леко хазартни, нетърпеливи, раздразнителни. Опитайте се да формулирате целите си и да концентрирате усилията върху най-важните и достижими от тях. Не всичко ще ви се получава „като по учебник“, ще се натъквате на непредвидени затруднения от време на време.

Ще се справите, ако си подсигурите съдействие в точния момент от точния човек. За да го постигнете трябва да мислите спокойно и действате организирано. Изразходвайте енергията си равномерно, за да бъде работата ви пълноценна.

Коментирай