Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018

Раците да се забавляват повече

25.06.2018г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Събитията няма да се развиват със скоростта, с която очаквате и това може да ви натъжи. Да ви изпълни с мрачни мисли, недоволство от самите себе си, да ви подтикне към прекалено високи цели. Не си го причинявайте. Намалете темпото, не се опитвайте да „прескачате сянката си“. Всичко ще се случи според желанията ви, но малко по-късно, отколкото си представяте.

Следвайте интуицията и препоръките на проверените си приятели. През тази седмица най-важното за вас е да се справяте със затрудненията в момента на появяването им, да не изчаквате, защото ще станат по-сложни.

Козирог

Съобразявайте се предимно с личните си желания и отстоявайте принципите си, но без прояви на агресия. Събитията ще са противоречиви и ще се отразят на настроението ви. На моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да реагирате достатъчно бързо. Анализирайте детайлите и мислете как биха се отразили решенията ви лично на вас.

Активирайте инстинкта си за самосъхранение, не позволявайте на околните да ви натоварват с отрицателните си емоции, които ще навредят на здравето ви като цяло. Прекарвайте повече часове сред природата и в компанията на любимия човек, за да се абстрахирате от съмненията си.

Какво очаква зодиите до края на 2018 година

Водолей

Интересни събития ще преживеете през тази седмица. Новостите ще ви съпровождат почти ежедневно и почти на всякъде. Първият положителен момент е, че е много вероятно да получите допълнителни финансови постъпления. Те ще са свързани или с промяна на работата ви, или с допълнителна работа, или с участие в краткосрочна задача. Какъвто и да е източникът парите със сигурност ще са ви „добре дошли“.

Творческият ви потенциал ще расте бавно, но стабилно и ще имате възможност да напреднете с работа, която преди ви е затруднявала. Най-важното от всичко е, че ще постигнете целите си. Ограничете контактите предимно до присъствието на близките и любимия човек. Присъствието на много хора няма да ви е приятно.

Риби

Емоционални сте, стремежите ви са духовни, а мислите – мистични. Леко сте разсеяни или просто така изглеждате. Не очаквайте разбиране от околните и не се сърдете, че не ви разбират. Потапяйте се от време на време в мечтите си, но не прекалявайте с идеализацията на заобикалящата ви действителност.

Подредете графика си така, че да се занимавате предимно с дейности, които ви харесва. Подхождайте към скучните задачи само по необходимост, за да не ви зареждат с мрачни мисли. Не очаквайте мигновени резултати от усилията си. Ще ги получите, но след време.

Коментирай
Свободно време