Свободно време

Месечен хороскоп за юли 2018

Любовни емоции за Лъвовете

04.07.2018г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

С приближаването и навлизането на Слънцето във вашия знак ставате все по-активни, но и по-мечтателни, по-привлекателни, по-романтични. За онези от вас, които са в отпуск положителните емоции ще са свързани предимно с любовните отношения. В тази област бъдете готови за изненади.

Ще се наложи да взимате сериозни решения, подхождайте към тях отговорно. Събитията, свързани с професионалния живот също ще са динамични, понякога противоречиви. Следвайте интуицията си, ще „напипате“ правилната посока. Печелившата тактика е да съчетаете добрата организация с умерена инициатива. Помощта ще дойде точно, когато най-малко очаквате и ще е свързана с допълнителни финансови постъпления.

Дева

Последователни сте, целенасочени и напълно в състояние да се справите с всякаква работа през този месец. Никой и нищо не може да ви накара да се откажете от намеренията си. Събитията, каквито и да са, няма да ви попречат, напротив. Точно сега сте готови от една страна да се адаптирате към случващото се, от друга – да се възползвате, доколкото е възможно, от обстоятелствата.

За да напреднете в професионалната сфера или бизнеса е желателно да работите в сътрудничество, а не в конкуренция и ако нещо не се получи от първия път, не се опитвайте да го постигнете „на всяка цена“. Прекалено големите претенции и изисквания към партньора може да навредят на личните ви и любовни отношения. Не навлизайте в чужда територия и дайте възможност на любимия човек да взима самостоятелни решения.

Женски хороскоп за юли 2018

Везни

Прекалено сте общителни и това може да ви навреди. Намалете контактите с непознати или такива, които познавате отскоро. Не обсъждайте с тях нито професионални, нито лични, нито любовни теми. Ще ви е от полза, ако сте по-малко социални и повече концентрирани. За всяка промяна, която обмисляте, търсете актуална информация и проверявайте вариантите. Ще е доста по-лесно да се преборите за интересите си, защото част от естествените ви конкуренти през този месец ще отсъстват.

Прекрасна възможност да проявите инициатива, да давате предложения, да стабилизирате професионалните си позиции. Напредъкът или финансовият резултат може да не отговорят напълно на очакванията ви, но все пак ще е нещо. Не залагайте на бурни страсти в личните отношения, но и не изпадайте в меланхолия. Всяко нещо с времето си, няма смисъл да се опитвате да изпреварвате събитията.

Скорпион

Възползвайте се от възможността да намалите темпото през този месец. Обръщайте внимание на чуждите съвети и препоръки, ще ви помогнат да улесните работата си и да подобрите резултатите. Оставете колегите си да работят самостоятелно и не се натоварвайте с част от задачите им, само защото преценявате, че не са се справили достатъчно добре. Социалният ви живот ще е по-активен от професионалния и слава богу.

Предстоят интересни развлечения, участия в разни публични мероприятия, пътешествия с приятели, които ще ви заредят с положителни емоции и ще задоволят любопитството ви. Дайте възможност на любимия човек да се погрижи за вас, да ви изненада, да ви зарадва, да сподели тревогите си. Отношенията ви ще се задълбочат и ще придобият нов, по-конкретен смисъл.

Коментирай