Свободно време

Месечен хороскоп за юли 2018

Любовни емоции за Лъвовете

04.07.2018г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Най-дефицитната ви „стока“ през този месец ще е времето. Като цяло настроението ви ще е оптимистично, а самочувствието – непоклатимо. Опитайте се да правите реалистични планове, защото няма да можете да направите всичко, което ви се иска или пък да сте в компанията на всеки, с когото се чувствате добре. Действайте с равномерно темпо и не се изнервяйте за дреболии.

На работното място няма да се натъкнете на професионални затруднения, а хрумването ви да организирате за колегите импровизирано парти или тиймбилдинг ще бъде посрещнато от всички с огромен ентусиазъм. Освен като добро развлечение ще го запомните и като източник на свежи любовни преживявания. Проявете дискретност, ако сте обвързани, не давайте повод за клюки, за които след време бихте съжалявали.

5 камъка за повече успех и пари

Козирог

Изразявайте мнението си ясно и без опасения. Мислете първо за своите нужди и желания, а след това за чуждите. Правилният баланс между самостоятелност и екипност ще ви е много необходим през този месец и ако успеете да го намерите, ще напреднете значително. Следващият важен момент е да съчетаете желанията с възможностите си. Не изпадайте в крайности, особено по отношение на работата.

Анализирайте предварително задачите, които ви възлагат и определяйте реални срокове за изпълнението им, за да не станете обект на ожесточени критики от страна на амбициозен шеф. По същия начин реагирайте и у дома. Не е нужно да угаждате на всички капризи на близките си. Правете онова, за което ще ви стигнат силите, любовта изисква не само взаимност, но и разбиране на всяка индивидуалност.

Свързани статии

Водолей

Преживяванията през този месец ще са разнообразни и в по-голямата си част ще са радващи. Ще получите доста и различни предложения за пътуване, семейни празници, присъствие на познати и непознати инициативи в областта на изкуството и спорта.

Оптимистичното ви настроение е сигурен залог, че ще се справите и със служебните задачи. Част от тях може да ви се сторят сложни, обаче разчитайте на нестандартното си мислене и умението да извличате най-същественото от информацията, с която разполагате.

Опитът и експериментаторските ви способности също не са за пренебрегване. Бъдете активни, усилията ви ще се забележат и оценят високо. Избягвайте мимолетните флиртове и любовни авантюри. Не обсъждайте краткотрайните си „забежки“, рано или късно някой ще ги направи публично достояние и ще изпаднете в доста неприятна ситуация.

Риби

Вярвайте в себе си, ценете уменията си и ще видите, че няма нещо, с което да не бихте могли да се справите. Още в началото на месеца направете анализ на приходите и разходите, на загубите и постиженията и ще установите докъде сте в момента, докъде сте стигнали, до каква степен сте реализирали набелязаните планове. Придобитите към момента знания и опит са достатъчни, за да промените позициите си и да напреднете в служебната йерархия. Не се престаравайте излишно, за да не се „набивате“ на очи.

Ще усетите колко високо ви оценяват околните по начина, по който общуват с вас. Ще ви търсят за съвет, за споделяне на опит, за консултация при разрешаване на трудни казуси. Ще стабилизирате авторитета си, ще получите дължимото признание и допълнителни финансови приходи. Подходящ момент за да си организирате пътешествие или почивка с любимия човек в предпочитано от вас кътче. Направете го и се наслаждавайте.

Коментирай