Свободно време

Седмичен хороскоп за 2 – 8 юли 2018

Любов за Близнаците

05.07.2018г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През повечето време ще сте ангажирани със срещи, разговори и съдействие за разрешаване на чужди проблеми. През тази седмица сте много по-съпричастни, общителни, готови да изпълните нечия молба. Споделяйте опит, давайте мнение, но внимавайте какво обещавате и не променяйте позициите си, защото някой ще разчита на съветите ви, за да се измъкне от неприятна ситуация.

Концентрацията ви ще е малко слаба, проверявайте детайлите в своята работа, за да не пропуснете или забравите нещо важно. Настроението ви ще е повече романтично, отколкото прагматично, но това не означава, че трябва да приемате покана за среща, просто защото някой е бил достатъчно настоятелен или твърде убедителен. Следвайте интуицията и чувствата си уреждайки любовните отношения.

Дева

Уредете първо задълженията. Както вашите, така и чуждите. Започната задача, която отлагате твърде дълго вече ще излезе на дневен ред. Помолете длъжниците си да ви върнат каквото сте дали назаем, независимо дали става дума за пари или предмети. С професионалните ангажименти ще се справите повече от добре, а не е изключено да получите и атрактивни бизнес-оферти.

Преценете от какво да се възползвате, защото някои от тях ще са свързани с допълнителни разходи. Не „давайте ухо“ на слухове и внимавайте пред кого какво говорите, защото думите ви може да бъдат изтълкувани неправилно и да си създадете неприятности.

Любовен хороскоп за юли 2018

Везни

Нещо ще се промени в неформалните ви интереси и предпочитания. Ще се запознаете с нови хора, които ще ви включат в група, занимаваща се с изкуство, туризъм, социални дейности или друго ново, непознато и предизвикателно за вас. Текущата работа ще е в рамките на обичайното. Не обсъждайте колеги пред колеги, ще предизвикате бурна разправия с непредвидими последици и ще навредите на репутацията си.

Домашните задачи ще отнемат част от времето ви, но с помощта на близките ще реализирате идея, която ще улесни ежедневието на всички. Случка със съседи ще е подходящ повод да им напомните да спазват правилата за шум и хигиена в общата жилищна площ.

Скорпион

Наблюдателни сте, но и подозрителни. Въображението ви през тази седмица е по-активно от обикновено и може да ви изиграе лоша шега. Смесвате представите си с обективната действителност, което се отразява негативно на настроението ви. Вместо да си внушавате несъществуващи криминални сюжети, спомнете си мъдрото твърдение, че „който зло мисли, зло намира“ и започнете да мислите позитивно.

Ще ви поставят допълнителни изисквания на работното място, но ще получите и допълнителни приходи. Вероятно ще се наложи да направите кратко пътуване, което може да се превърне в истинско пътешествие с нови познати, нови знания и романтични емоции.

Коментирай