Свободно време

Седмичен хороскоп за 2 – 8 юли 2018

Любов за Близнаците

05.07.2018г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Лятото, Слънцето, зеленината сами по себе си предразполагат към добро настроение. В мислите ви витаят планове за почивка и пътешествия и ако можете да си ги позволите – добре, но ако все още се налага да сте ежедневно на работното място, то бъдете прецизни и наблюдателни. Ще имате възможност да се запознаете със специфична информация, от която да се възползвате. Ще ви подскаже начин за получаване на допълнителни приходи и промяна на досегашната ви стратегия.

Мислете за бъдещето, не се съобразявайте с предразсъдъци и не следвайте стари, изгубили ефективността си схеми. Личните отношения ще са спокойни. Дайте възможност както на колегите, така и на близките си да действат самостоятелно, намесвайте се само, когато ви помолят. Все пак, не е изключено да успеете да си организирате кратко пътешествие, съчетавайки служебните задължения с личните интереси.

Козирог

Лятото ви действа леко демобилизиращо и ви избива на мързел. През тази седмица не ви се ще да полагате особени усилия за каквото и да било. Трудоемките задачи може да ви подействат плашещо и ще направите всичко възможно да ги отложите „за по-късно“ заедно със сложните решения и отегчителните разговори. Шефът и колегите ще се заинтригуват от предложенията ви, но няма да могат да ги реализират без активното ви участие.

Като начало създайте план за работа и не очаквайте допълнителни приходи. Затова пък не е изключено да направите допълнителни разходи за удобства и развлечения, които да стабилизират тонуса ви. Избягвайте любовните авантюри, не давайте на околните теми за разговор.

Женски хороскоп за юли 2018

Водолей

Положителното през тази седмица е, че ще сте умерени във всичко. Рядко ви се случва, но ето, че е възможно. Ще приемате с умерен ентусиазъм както професионалните занимания, така и чуждите проблеми. Ще разполагате с малко повече свободно време, погрижете се за здравето и външния си вид.

Стар приятел ще ви предложи съучастие в краткосрочен бизнес проект, който изглежда интересен, но може да ви принуди да промените в известна степен ежедневния си ритъм. Ще получите малък финансов приход. Не се стискайте, а си организирайте някакво развлечение в приятелска компания или с любимия човек. По отношение на любовта следвайте чувствата и интуицията си, а не приятелски съвети.

Риби

Учудващо активни и ентусиазирани ще са представителите на вашия знак през тази седмица. Ще решите, че трябва да наваксате пропуснатото, но не по отношение на работата и професионалните задачи, а по отношение на развлеченията и приятелските партита. Въздържайте се от спонтанни и необмислени решения, защото може да си навлечете големи неприятности.

Свършете си работата преди да поискате някой и друг ден отпуск. Не зарязвайте нещата по средата, ще настроите всички срещу себе си. Предстоят непредвидени романтични и любовни преживявания, но не се поддавайте на изкушението да започвате нова връзка, ако вече имате такава и не устройвайте сцени на ревност с цел да отхвърлите подозренията от самите себе си.

Коментирай