Много хора, независимо от пола, се възбуждат от тръпката на преследването. За тях скучната и монотонна връзка убива страстта. Предизвикателството да преследват и покоряват обекта на вниманието си е повече от достатъчен, за да поддържа интереса във връзката.

Някои зодиакални знаци изпитват особено задоволство от преследването. То е като мощен афродизиак за тях. Ако е твърде лесно, не е интересно.

Кои са 5-те зодии, които се вълнуват само от партньори, които трябва да преследват?

Овен 

Овните не просто обичат да преследват – за тях съревнованието с конкурент в преследването на партньора е още по-възбуждащо. Любовта е истинска игра за тях. Овенът чувства особено задоволство, когато покори своето завоевание. Той просто обича да показва, че е номер едно. Обикновено Овните получават онова, което искат.

Мъжът Риби в секса и любовта

Близнаци 

Близнаците са склонни да шарят с очи. Дори когато са обвързани, те забелязват плячката наоколо. Някои Близнаци дори се срещат с няколко човека едновременно. Тръпката от преследването, от криенето, от възможността да избират разпалва страстта им. Лошото е, че партньорите им рядко усещат какво се случва. Близнаците са толкова добри в заблуждаването, че дори очна ставка не би ги разобличила.

Когато преследва обект на страстта си, Близнакът се чувства жив. Най-големият му страх е монотонното обвързване и съжителство, в което всеки ход на партньора е предвидим.

Лъв

Лъвът е цар на животните. Той обича да демонстрира ловните си възможности. Когато се фокусира върху един човек, той прави всичко, на което е способен, за да му привлече вниманието. Като истински хищник Лъвът обожава да му се дърпат. Колкото повече се опитвате да го отблъснете, толкова повече той ще разгърне палитрата си от чаровни похвати, за да ви свали.

Понякога Лъвовете са повърхностни. Те обичат страстта, но любовта им рядко се задълбочава. Когато обаче това се случи, е наистина огнена.