Свободно време

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Искрата им се разпалва от труднодостъпни партньори

19.07.2018г. / 14 29ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Много хора, независимо от пола, се възбуждат от тръпката на преследването. За тях скучната и монотонна връзка убива страстта. Предизвикателството да преследват и покоряват обекта на вниманието си е повече от достатъчен, за да поддържа интереса във връзката.

Някои зодиакални знаци изпитват особено задоволство от преследването. То е като мощен афродизиак за тях. Ако е твърде лесно, не е интересно.

Кои са 5-те зодии, които се вълнуват само от партньори, които трябва да преследват?

Овен 

Овните не просто обичат да преследват – за тях съревнованието с конкурент в преследването на партньора е още по-възбуждащо. Любовта е истинска игра за тях. Овенът чувства особено задоволство, когато покори своето завоевание. Той просто обича да показва, че е номер едно. Обикновено Овните получават онова, което искат.

Мъжът Риби в секса и любовта

Близнаци 

Близнаците са склонни да шарят с очи. Дори когато са обвързани, те забелязват плячката наоколо. Някои Близнаци дори се срещат с няколко човека едновременно. Тръпката от преследването, от криенето, от възможността да избират разпалва страстта им. Лошото е, че партньорите им рядко усещат какво се случва. Близнаците са толкова добри в заблуждаването, че дори очна ставка не би ги разобличила.

Когато преследва обект на страстта си, Близнакът се чувства жив. Най-големият му страх е монотонното обвързване и съжителство, в което всеки ход на партньора е предвидим.

Лъв

Лъвът е цар на животните. Той обича да демонстрира ловните си възможности. Когато се фокусира върху един човек, той прави всичко, на което е способен, за да му привлече вниманието. Като истински хищник Лъвът обожава да му се дърпат. Колкото повече се опитвате да го отблъснете, толкова повече той ще разгърне палитрата си от чаровни похвати, за да ви свали.

Понякога Лъвовете са повърхностни. Те обичат страстта, но любовта им рядко се задълбочава. Когато обаче това се случи, е наистина огнена.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
мнение ( преди 5 години )
предполагам си прав, всички са. това е грешката, че една част не разбират, че са, друга част не приемат, че други са. патетично философско разсъждение, до което води само и единствено логиката, и което е в основата на вярванията - това за агностиците. чудя се дали агностиците си задават въпроса дали околните са или всъщност са плод на фантазията им, и дали простото преследване, за което става дума в статията, е чиста природна измислица - когато не знаеш как да осмислиш съществуването си, преследваш невъзможното, за да... каквото и да е това "за да ....". както и да е, проблемът не е когато тези хора, преследващи така наречени, ги има, проблемът е, когато ти станеш обект на преследването им. замисли се, и ако си малко недостъпен, и си имал нещастието да срещнеш някое тъпо и упорито нещастно същество, което ти не харесваш, но ти си му идея фикс, тогава става супер неприятно. има две възможности - полиция или полиция с психиатър до тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
:))) ( преди 5 години )
Това пак лелята чистачка го е писала.Нито обичат да обръщат внимание на тия, дето ги игнорират, нито да "покоряват" е цел и смисъл на живота им.Те са! На когото му харесват, ок, на когото не - прав му път.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар