Интимно

5 неща, с които мъжете объркват жените, които харесват

Правят глупави неща, но пък може да са скрити знаци, че си падат по вас

09.07.2022г. / 11 25ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете обикновено обвиняват жените, че не са последователни в действията си, че говорят едно, пък правят друго и изобщо, че не са никак лесни за разгадаване. Но ситуацията при мъжете, що се отнася до емоциите и романтичните чувства, също не е много проста. Понякога и господата изпращат смесени сигнали, които не са никак лесни за разкодиране от страна на жените. Държат се особено и дори дистанцирано, а впоследствие се оказва, че имали чувства. Кои са смесените и объркващи признаци, че той има чувства към вас? Ето ги.

Той е много сериозен и тих

Един от красноречивите признаци, че той ви харесва е неговото твърде сериозно поведение. Той може да изглежда много тих и замислен, слушайки внимателно вашите разговори. Може да изглежда сякаш скучае, докато разговаря с вас, но всъщност играе на сигурно и не иска да издава интереса си към вас.

В първата фаза на връзката, това е периодът на егото, когато той се притеснява да не обърка нещо и затова не показва интереса си.

>> Не сте готови за връзка, ако правите тези неща <<

Подходът му е много деликатен

Поведението му и по-специално подходът, който той има към вас, говори най-много за чувствата му. Ако той се държи деликатно и много изпълнително спрямо вас, може да е признак, че наистина ви харесва. Друга характерна проява на мъж, който има интерес към вас е, ако се държи като мачо. Може да демонстрира при всеки удобен случай добрата си физическа форма, за да ви впечатли и това е доста сигурен знак за чувствата му.

>> Не се срещаме случайно – 5 типа космическа връзка <<

Може да ви обиди

Това е сред най-смущаващите и наистина объркващи сигнали, които мъжете дават. Може и да не ви се вярва, но се случва, когато мъжът има интерес, всъщност да го прикрие чрез точно такова некавалерско поведение. Поради притеснение да покаже открито чувствата си, по-грубото поведение може да е неговият вариант за флирт, имайте го предвид.

Понякога може да се държи арогантно на пръв поглед, но ако го харесвате, дайте му шанс. Може би е само поза, чиято цел е да ви заинтригува по необичаен начин.

>> Личностни черти, които мъжете търсят в жените <<

Демонстрира голямо самочувствие

Понякога в стремежа си да провокират реакция и интерес към себе си, мъжете проявяват странното си поведение под формата на свръхголямо его. Демонстрирайки високо самочувствие, те се опитват да впечатлят субекта на техните чувства. Разбира се, това поведение по-често отблъсква дамите, отколкото ги привлича, но мотивите на мъжете често са именно да станат център на внимание.

>> Ставате ли за съпруга според мъжете <<

Не инициира физическа интимност

Един от най-странните и объркващи сигнали е липсата на физически контакт. Когато той не инициира интимност, жената започва да се колебае дали той наистина я харесва и това е съвсем естествено. Но в интерес на истината мъжете също изпитват притеснение и понякога се срамуват да започнат първи физическия контакт. Ако обаче ви е показал с поведението си, че ви харесва, а единствено тази липса на физическа близост ви смущава, помислете дали да не сте вие инициаторът на повече интимност и може би нещата ще се получат.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
обществото е много б ( преди 1 година )
Обществото все още е много просто и се срамува от сексуалните си желания...Точно поради тази причина много хора приключват с грешна половинка...Има жени, които се дърпат в началото, за да се правят на трудни, но релано имат бройка като останалите, които не са толкова срамежливи в началото и т.н...Затова мъжете са създали и проституцията понеже искат една жена вкъщи само за себе си да им гледа дома и *** на улицата за сексуално удоволствие...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар