Свободно време

Ретрограден Марс – какво се случва с всяка зодия

Време, в което трябва да сдържаме гнева си

02.08.2018г. / 12 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Марс управлява вашият 9-и дом на вярата, мъдростта. Може да се окаже, че на този етап сте загубили вярата си, може би се чувствате безнадеждно, когато става въпрос за вашия собствен живот и взаимоотношенията с другите хора.

Време е да се успокоите. Нещата може и да изглеждат неразрешими, но това е за кратко. Сега може да организирате вашия живот, мисли, емоции. Спрете да се подценявате, подгответе се за по-хубави преживявания.

Дева

Марс управлява вашите финанси и интимност. Внимавайте как предавате мислите си с натрупания гняв. Сега е подходящ момент да си зададете много въпроси, да се отървете от страховете си, несигурността, травмите от миналото.

Може да премислите много неща, да пренаредите приоритетите и да не спирате да гледате и да се движите напред.

Любовен хороскоп за август 2018

Везни

Уважаеми Везни, сега е моментът наистина да анализирате живота си, може би някои неща изискват повече време, пари, търпение, може би любовната ви връзка става твърде изморителна. Половинката ви може да ви слуша по-малко, да не приема думите ви на сериозно. Преходите и несъответствията могат да бъдат трудни. Ако усещате промяна в емоциите ви, трябва да го споделите.

Скорпион

Представителите на зодия скорпион е добре да обърнат внимание на здравето си. Тялото ви дава знаци, които не бива да подминавате. Запитайте се от какво имате нужда, за да се чувствате по-добре.

Помислете за хранителните навици, за спортни активности. Опитайте се да управлявате безпокойството си или несигурността си. Този ретрограден период ще отмине.

Коментирай