Свободно време

Ретрограден Марс – какво се случва с всяка зодия

Време, в което трябва да сдържаме гнева си

02.08.2018г. / 12 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Марс управлява вашата романтика, любов. Възможно е да се окаже, че имате интерес към определена личност. Положителната енергия е на ваша страна, затова не се страхувайте да продължавате да се движите напред. Останете уверени в себе си независимо дали става дума за работа или любов.

Козирог

Уважаеми Козирози, бъдете внимателни по време на ретрограден Марс, особено с финансите ви. Сега е подходящ момент да организирате по-добре живота си. Бъдете търпеливи. Понякога наистина трябва да направите една крачка назад, за да направите две крачки напред. Ако имате планове за бизнес, задръжте ги за още малко време.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Водолей

Точно сега представителите на зодията ще научат много неща, успявайки да оставят зад себе си някои трудности. Заслужавате вътрешен мир. Въпреки това ще ви бъде трудно да се изразявате така, както ви се иска. Бъдете внимателни, когато общувате с близките си, може да имате известни конфликти.  

Продължавайте да научавате нови неща, да придобивате нови познания. В сравнение с година по-рано вашите умения са се надградили, затова не спирайте да учите.

Риби

Рибите ще могат да реализират свои идеи, проекти, ще могат да обърнат внимание на онези неща, които влияят върху тяхното умствено и физическо здраве. Направете „ревизия“ на вашия свят. Бъдете фокусирани. Обърнете внимание. Анализирайте какво работи и какво не.

Коментирай