Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 август 2018

Промени в любовта

06.08.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новия месец ще ни донесе изненади и промени в любовта. Те ще се дължат на Венера, Сатурн, Уран и Меркурий. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и това ще направи любовния ви живот интересен. Слънчевото затъмнение във вашия любовен сектор ще докосне ретроградния Меркурий, който също се намира в тази част на графиката ви. Много е вероятно стара любов да напомни за себе си и да се влюбите отново.

Телец

Нестабилност очаква представителите на зодия Телец в първите дни на новия месец. Уран, планетата на разтърсванията ще заеме ретроградна позиция във вашия знак. С промяната на посоката на Уран вероятно ще изразите най-радикалните части от тази енергия. Това означава внезапна промяна в посоката на нещо в живота ви. Относно взаимоотношенията, това може да означава внезапно разпадане на връзката или започване на нова. В някои случаи и двете. Никога не казвайте никога.

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Близнаци

Добри новини за необвързаните Близнаци. Венера ще се премести в любовния ви сектор и така ще се задържи до 9 септември. Обикновено това е невероятна възможност. Въпреки това, тази седмица планетата на любовта ще отстъпи на Сатурн, предизвиквайки несигурност и уязвимост по отношение на интимността. Може да срещнете някого, но да се държите резервирано. Следващата седмица може да промените решението си или да осъзнаете нещо, което дотогава не сте разбирали. Бъдете отворени за любовта.

Рак

Раците ще могат да посрещнат новата седмица с повече дъжд що се отнася до любовта. Ситуацията във връзката ви може да не изглежда много оптимистична. Въпреки негативността на партньора ви, вие ще виждате светлина край себе си. Запазете положителните си вибрации, защото те могат да предразположат любимия човек.

Коментирай
Свободно време