Свободно време

Любовен хороскоп за 15 – 21 октомври

Напрежение в комуникацията

15.10.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтиката от миналата седмица определено няма да се усеща така силно. Меркурий и Венера ще ни изправят пред поредните любовни изпитания, свързани най-вече с комуникацията с половинката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица повече ще ви вълнуват финансовите въпроси, отколкото любовта. Възможно е да се приспособите трудно към нова финансова реалност с партньора си. Някои от вас може да загуби някакъв източник на доход и сега да разчита изцяло на любимия човек. Няма да ви е лесно, особено ако сте свикнали на финансова независимост. Не забравяйте, че сте един отбор, който може да преодолее всички препятствия.

Телец

Някаква дилема, неразрешена в миналото, напомня за себе си и това ви кара да се чувствате отегчени и уморени. Вероятно сте си мислили, че тази ситуация е преминала, че сте освободени от нея и че е време за романтика. Всъщност това може да се окаже стара любов, ваша или на половинката ви, която се опитва да наруши хармонията ви. Ако това е така, с партньора си не отлагайте разговора, с който да разрешите проблема финално. Не се заблуждавайте, няма начин нещата с бившия ви/бившата ви да се получат.

Ретроградна Венера в Скорпион

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от подкрепата на любимия човек или обратно. Въпроси свързани със здравословното ви състояние ще изискват взаимна подкрепа. Осигурете си я. Необвързаните Близнаци може да преразгледат възможността за романтика с някого, с когото работят. Бъдете внимателни, ако не сте напълно сигурни, че искате да опитате с този човек.

Рак

Планетата на любовта Венера, вече няколко седмици е ретроградна във вашия сектор на романтиката. Бивш партньор може да напомни за себе си. Това не означава, че бихте опитали отново с него, но енергията му ще се усети по определен начин. Меркурий и Венера ще ви накарат да си спомните за времето заедно, без значение дали сте били щастливи или не. Възможно е и да не сте сигурни дали бихте сключили примирие с него. Тази седмица не взимайте окончателно решение.

Коментирай