Свободно време

Любовен хороскоп за 15 – 21 октомври

Напрежение в комуникацията

15.10.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако има нещо, от което не сте доволни във вашата връзка, кажете го на половинката си. Не може да продължавате да се преструвате, че не сте тъжни или че даден проблем не съществува. В същото време се страхувате, че ако споделите, това може да доведе до край на връзката. Нима предпочитате да живеете във взаимоотношения, които ви потискат?

Козирог

Когато в любовния ви живот има сътресения, вашите приятели са тези, на които обикновено се опирате. Тази седмица обаче, може да се почувствате напълно сами. Вероятно има ситуация или взаимоотношения, от които не спирате да се оплаквате, а те може би и няма как да се променят. Отново ще потърсите съвет от приятел, но готови ли сте за отговори? Може да не ви харесат.

ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща?

Водолей

Седмицата няма да бъде особено любовна за водолеите. С половинката си може да стигнете до спорове, свързани с децата, дома или пък да не усещате подкрепата ѝ по отношение на вашите цели. Ако сте необвързани, но ви предстои първа среща, вгледайте се добре в червените флагчета. Може би е добре да я отложите.

Риби

Въпросите за любовта ще ви накарат да се чувствате уморени. Искате да защитите себе си, да излезете прави в спор с половинката, докато той или тя не мисли като вас. Вашата версия на истината и тази на партньора ви може да е много различна. Ще стигнете до извода, че не желаете да бъдете във връзка, в която има толкова много несъответствия.

Коментирай