Свободно време

Любовен хороскоп за 15 – 21 октомври

Напрежение в комуникацията

15.10.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За обвързаните Лъвове не са изключени конфликти с половинката. Война на думи, финансов проблем, въпроси свързани с дома. Ако не започнете да планирате за бъдещето, желанията ви няма да се осъществят. Помислете добре и поговорете с половинката си.

Дева

Ситуация между вас и половинката ви ще ви накара да се замислите дали в тази си връзка не носите известен „багаж“ от предишни взаимоотношения. Деви, не забравяйте, че сега се намирате в различно време и взаимоотношения, с партньор, който се различава от предишните ви. Изборът ви на поведение трябва да бъде добре обмислен, за да не съжалявате.

Любовен хороскоп за октомври 2018

Везни

Уважаеми Везни, това определено няма да бъде седмица на сърца, романтика и пеперуди в стомаха. Страстта може да бъде подмината заради спорове с любимия човек, свързани с ревност, финанси или това, че не се чувствате оценени от него. Може би пък половинката ви иска да се забавлява повече и без вас. Ако ситуацията във връзката ви е тази, това може да доведе до нейния край.

Скорпион

Скорпионите ще имат желание да разговарят с половинката син по определен въпрос, който може да прерасне в спор. В желанието си да защитите своите позиции, може да бъдете по-резки в изказванията си. Ако това се случи, ще съжалявате на по-късен етап. Мислете преди да говорите.

Коментирай