Свободно време

Дневен хороскоп за 23 октомври

Астрологична прогноза за 23 октомври

23.10.2018г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вторник ще донесе успехи на някои представители на зодиака, докато за други няма да липсва напрежение. Какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Ще се справите много по-добре с физическите занимания. Ако е възможно да отложите интелектуалните, то направете го. Ако ли пък не, не очаквайте идеални резултати.

Телец

Ще има изненади. Ще варират от радостни до учудващи. Приемайте ги без прекалени очаквания и с малко надежда. Може да помогнете на някого, но по-важно е да не навредите на себе си.

Близнаци

Някой ще ви заинтригува, но и ще ви озадачи. Подхождайте с фантазия към обикновените неща. Най-силното ви умение е да се шегувате в критични моменти.

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Рак

Настроението ви е оптимистично. Всичко ще ви се получава лесно. Прекалената сериозност ще ви е по-скоро вредна.

Лъв

Не се опитвайте да надскачате сянката си, само за да докажете преимуществата си. Следвайте хода на събитията, намалете активността. Наблюдателната позиция е за предпочитане.

Дева

Ще напреднете в няколко направления едновременно. Без усилия ще преодолеете противоречия, които към момента са ви изглеждали нерешими. Бъдете предпазливи независимо от всичко.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Везни

Настроението ви е нестабилно. Връщате се към тъжни спомени или анализирате неприятни актуални реалности. Чувството ви за справедливост е засегнато, но дали е обективно?

Скорпион

Ще се наложи да действате самостоятелно. Ще е трудно, но е по-добре, отколкото да координирате колективни действия. Реагирайте гъвкаво.

Стрелец

След активната работа трябва да си осигурите пълноценна почивка. В същото време е желателно да не пренебрегвате близките си. Проявете последователност, когато става дума за принципни въпроси.

Закуска за всяка зодия

Козирог

Спокоен ден, но само на пръв поглед. След всяка реализирана задача ще изникват противоречиви въпроси. Търсете отговорите самостоятелно.

Водолей

Раздразнителни сте и избухливи. Намалете контактите, ако не искате да си направите лоша услуга и да навредите на деловите си контакти.

Риби

С дребни, но приятни изненади ще е свързан денят. Приемайте новостите смело. Едва ли ще предизвикат някакви негативни ефекти.

Коментирай