Здраве и красота

Закуска за всяка зодия

За енергичен старт на деня

22.10.2018г. / 15 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички знаем, че по ред причини, закуската е първото и най-важно хранене за деня. Тя трябва да е здравословна, а съставките в нея да ни осигуряват енергичен старт на деня. Какво закусвате обикновено? Вижте подходящи закуски за всяка зодия.

Овен

Вашата перфектна закуска е тост с авокадо. Като динамична личност, Овенът се нуждае от силен и енергичен старт на деня. За да поддържате активността си през целия ден, закусете с вкусен тост с авокадо. Авокадото е богато на важни хранителни елементи и спомага за отслабването. Ето една чудесна рецепта за вас.

Телец

Вашата перфектна закуска са яйцата по бенедиктински. Телците са кариеристи, целеустремени и определено се нуждаят от една питателна закуска. Яйцата ще ви осигурят енергия и важни хранителни елементи, с които да посрещнете предизвикателствата на деня.

Близнаци

Вашата перфектна закуска е енергиен сандвич с рикота. Близнаците са двойствен знак и се колебаят за почти всичко, включително и в избора си за храна. Като емоционални персони, те се нуждаят от храна, която да им доставя енергия, витамини, минерали и същевременно да не се нарушава фигурата им. Сандвичът с рикота ще ви впечатли. 

Рак

Вашата перфектна закуска е овесена палачинка с плодове. С правилния микс от добавки, овесената каша може да бъде един здравословен и енергичен старт на деня за вас, Раци. Тъй като сте домошари, тази питателна закуска ще ви накара да се почувствате още по-приятно и уютно. Ето и едно предложение за това с какво да комбинирате овесените ядки.

Лъв

Вашата перфектна закуска са палачинките. Лъвовете не могат да закусват каквото и да е. Освен това, за тях е важно закуската им да е вкусна, полезна и да се грижи за външния им вид, тъй като винаги са под светлините на прожекторите. Ето една чудесна рецепта за здравословни палачинки.

Дева

Вашата перфектна закуска е чаша вкусно смути. Като знак ориентиран към здравословните практики, Хубаво е Девите да започват деня си с богата на витамини закуска. Тъй като са перфекционисти, тяхното питателно смути не може да съдържа каквото и да е. Споделяме една чудесна рецепта, която ще задоволи взискателния им вкус.

Везни

Вашата перфектна закуска е нещо с извара. На пазара се предлага чудесна извара. За да бъдете в баланс през целия ден е важно закуската ви да включва протеин и нещо нетипично. Ето защо ви предлагаме една изискана закуска, която има 3 съставки и се приготвя много лесно.

Скорпион

Вашата перфектна закуска е омлетът. Като знак на любовта и страстта, Скорпионът търси забавление дори в храненето. Независимо дали сам ще приготви закуската си или ще го изненадат, всичко трябва да е направено с много любов. Ето защо ви предлагаме за закуска омлет „Аморе“.

Стрелец

Вашата перфектна закуска е сандвич с риба тон. Родените под знака на зодия Стрелец са авантюристи и обичат да пътуват. Където и да отидат ще искат да опитат от местната кухня. Харесват нестандартните вкусови комбинации. Сандвичът с риба тон може да задоволи техните вкусове в ранните утрини.

Козирог

Вашата перфектна закуска е шоколадови бисквити без брашно. Козирозите обичат да експериментират в кухнята. Въпреки това, по отношение на закуските може да приготвят едно и също всеки ден. Предлагаме им да опитат едни вкусни бисквити без брашно, които се приготвят лесно.

Водолей

Вашата перфектна закуска е печено авокадо с яйце. Душата на представителите на зодия Водолей е изпълнена с нежност. Те са много любопитни и постоянно търсят разнообразие. Ето защо закуската им трябва да е впечатляваща на визия и вкус.

Риби

Вашата перфектна закуска е запечен сандвич. Рибите са мечтатели и обичат да закусват предимно навън, седнали в някое приятно кафене. За да бъде тяхната сутрин приятна споделяме ето тази чудесна рецепта за запечен сандвич.

 

Коментирай
Здраве и красота