Те мислят, че всеки, когото срещнат, е повърхностен. Нямат вяра в хората. Рядко се впускат в необмислени връзки. Циничните хора не се доверяват лесно на другите. Те не ги приемат като добри изначално, а винаги изхождат от позицията „виновен до доказване на противното“.

В зодиака се открояват 5 цинични зодии, които винаги виждат първо негативното, докато се убедят в обратното. Те могат да са песимистични, скептични, трудно доверчиви, понякога дори егоцентрични.

Кои са те?

Зодии, които имат страстна любов с Овена

Козирог

На Козирога му коства наистина много, докато се довери на някого. Това е една от причините тази зодия да е номер едно в класацията за циници. Те подхождат с недоверие и силен скептицизъм към хората, докато те не ги убедят в противното. Отнема им доста време, докато одобрят някого и го допуснат в сърцето си, независимо дали става дума за любов или приятелство.

Козирозите имат склонността да са песимисти от самото начало, преди да са се запознали със ситуацията. Те отричат всичко, докато не се убедят в позитивната страна на нещата. Хубавото е, че след това си го признават.

Скептични са към повечето хора, защото ги смятат за движени от собствените си егоистични интереси. Имат високи критерии и затова склонността им да се вглеждат първо в лошото често им пречи да видят доброто.

Телец

Ако Телец види публично обяснение в любов в социалните мрежи например, първата му реакция е да се присмее, да каже, че му е писнало от лигавщини, да иронизира демонстрацията на обич и да я обяви за неискрено показна.

Телците не са задължително негативни. Те просто не понасят неискреността и напудреното щастие. Предпочитат да изразяват истински човешки емоции без допълнително захаросани елементи. Склонни са да иронизират почти всяко действие и дума на другите, които им се сторят твърде щастливи, за да са истински.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

По тази причина много хора ги обявяват за коравосърдечни и завистливи. Но те просто искат повече искреност в отношенията си и нямат нужда от сладки думи, в които не вярват. Телците предпочитат хората да изразяват истинските си чувства, затова ги провокират понякога с прекалено солени подмятания и коментари.

Дева

Девите са цинични до такава степен, че цинизмът им е насочен и към тях самите. Те не могат да приемат комплимент просто така без преди това да обърнат внимание на нещата, които все пак не харесват в себе си, дори човекът отсреща да не смята така. Те с лекота могат да се надсмеят над собствените си недостатъци без да се притесняват, че околните могат да се съгласят с това.

Девите могат да иронизират всяка ситуация, всяка черта от характера си или този на събеседника си. Те са безкомпромисни, когато трябва да се каже истината, дори да е по солен начин.

Ако поискат, Девите могат да са любезни, понякога даже твърде любезни. Заради тази тяхна черта често биват обявявани за лицемери, защото хората, които ги познават знаят колко иронични и цинични могат да бъдат иначе.