Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Динамична седмица

29.10.2018г. / 11 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица започва динамично и с възможности да довършим някои дела, да изясним неща от личен и служебен характер. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Физическото и емоционалното ви състояние са в хармония, което е предпоставка за добри резултати и справяне със затрудненията. Избягвайте крайностите. Еднакво погрешно е да сте прекалено предпазливи или пък необмислено прибързани. Ще се наложи да отделите време за стари или недовършени проекти.

Опитайте се да ликвидирате отложените финансови задължения. Ако сте дали пари назаем и до момента не са ви ги върнали, потърсете ги настоятелно.

Телец

С каквото и да се захванете, обръщайте внимание на подробностите. В повечето случаи ще се окажат съществени за крайния резултат, който се опитвате да постигнете. Анализирайте ежедневието си. Има елементи, които ви дразнят и сте в състояние да ги избегнете. Помислете какво трябва да се промени и как да го направите с минимални усилия.

Ако искате да постигнете максимална степен на разбирателство с любимия човек, бъдете искрени. Споделете тревогите, вместо да се правите, че не ги забелязвате.

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Близнаци

Печелившата ви тактика през тази седмица е да заложите на чувството си за хумор. Приемайте с усмивка несполуките, те понякога са полезни. От тях можете да разберете кои са слабите ви места и какво да направите, за да повишите собственото си ниво. Поддържайте неутралитет по теми, които са ви непознати.

Не приемайте за „чиста монета“ информация по адрес на любимия човек, която ви съобщават без да сте проявявали интерес. Имайте си едно наум, че зад привидната добронамереност може да се крие опит да ви навредят.

Рак

Предстоят промени на работното място, за които не сте и подозирали. На моменти ще се налага да правите труден избор между своите и колективните интереси. Мислете за ефекта от решенията си в перспектива.

Личните отношения ще са удовлетворителни, ако се въздържате от обсъждане на финансови въпроси или поне не влагате в разговорите излишен драматизъм.

4 зодии, които обичат да доминират в секса

Лъв

Няма да получите навреме очакваните парични постъпления, така че контролирайте разходите. Не само своите, а и тези на останалите членове от семейството. Когато в крайна сметка стабилизирате бюджета, отделете част от средствата за развлечение, свързано с духовните ви предпочитания.

Спазвайте режима си за труд и почивка, ако не искате да си създадете здравословни проблеми. Не се лишавайте от сън.

Дева

Разпределете задачите си прецизно. Преценете обективно времето, което ви е нужно за изпълнението им и какви са възможностите да отложите част от тях. Заемете се първо с недовършените или с онези, които са ви затруднявали. Сега ще се справите без проблем.

Не се вторачвайте само в служебните задължения, отделете заслуженото внимание на близките си. Ако непрекъснато ги пренебрегвате, любимият човек ще започне да се съмнява в чувствата ви.

Везни

Текущите задачи на моменти ще ви се получават трудно. Причините ще са различни: липса на ресурси, липса на опит, умишлени спънки, създавани от околните. Независимо от всичко е желателно да действате с хъс и да вярвате в себе си. Пристъпите на разочарование ще са следствие от идеалните представи, които си създавате и нежеланието ви да възприемете факта, че светът не е изложба.

За компенсация личните отношения ще са спокойни и изпълнени с взаимно разбиране. Мислете за бъдещето, не е добра идея да възстановявате прекъснати връзки.

Защо всеки трябва да има по един Скорпион в живота си

Скорпион

Слънцето е във вашия знак и енергетиката ви е стабилна. Време е да излезете от инерцията и да вземете инициативата в свои ръце. Помислете какво ви пречи, анализирайте грешките и нахвърляйте в едри щрихи план за промяна. Много идеи ще изглеждат по-добре, ако ги „извадите от нафталина“ и ги използвате творчески.

Най-лесният начин да се справите с недоразуменията от личен характер е да осъзнаете, че всеки има собствена гледна точка. Ако сте по-малко критични и повече разбиращи ще забележите, че любимият човек разговаря с вас откровено не за да ви ядоса, а защото ви има доверие.

Стрелец

Физическото ви състояние е стабилно за разлика от емоционалното, което често и бързо ще се променя от една крайност в друга. Ще ви е трудно да овладявате импулсивността си, но е желателно да положите усилия в тази насока, защото след време със сигурност ще съжалите за някои свои прибързани изказвания. Преценявайте обективно възможностите си и не си поставяйте твърде амбициозни планове, свързани с професионалните ви изяви. Отчитайте влиянието на конкуренцията.

Раздразнителността ще се отрази и на личните ви отношения. Не давайте повод на любимия човек да мисли за раздяла.

Козирог

Динамичен период, свързан с много усилия, но за съжаление, в някои случаи излишни. Контактите ще са интензивни, обстоятелствата променливи, решенията нерядко прибързани и оттам потенциално неправилни и няма да имате възможност за въздействие, дори и да не сте съгласни. Не е изключено на моменти да се окажете „без вина виновни“.

Добре че близките ви ще проявят разбиране към проблемите, с които се налага да се справяте и през цялото време ще са благосклонни и съпричастни. Ще почувствате смисъла на твърдението „моят дом е моята крепост“, защото у дома ще се чувствате най-доволни.

Водолей

Обстановката на работното място ще е доста враждебна. По някакви причини колегите ви ще се разделят на враждуващи лагери и никой няма да поиска да чуе аргументите на отсрещната страна. В същото време на вас ще ви възложат твърде сложна и отговорна задача. Резултатът от нея ще окаже съществено влияние върху развитието ви в бъдеще.

Ще се справите, само ако се абстрахирате от каквото и да било външно влияние и не позволявате да ви въвличат в интриги. Близките ви също ще преследват някакви свои цели, които ще ви е трудно да разберете. Още по-трудно ще е да ги разубедите, така че по-добре не се и опитвайте.

Риби

Обстоятелствата ще ви принудят да пристъпите към промени в професионален и социален план. Няма да ви е особено приятно и може да се чувствате дори неподготвени, но е по-добре да не отлагате и да се възползвате максимално от инцидентните възможности. На моменти ще трябва да правите няколко неща едновременно, да осъществявате текущите си планове в комбинация с извънредните ангажименти.

Взимайте решенията самостоятелно, но предпазливо. Действията ви няма да са обвързани със срокове, а с конкретни условия, които да анализирате и приложите.

Без никакви промени ще останат семейните, любовните и романтичните отношения. Предложение на близките за кратко пътуване ще ви дойде тъкмо навреме, за да „презаредите батериите“ и да оцените реално стабилността на позициите си.

Коментирай