Свободно време

Какво трябва да знаем за знака на Плъха от китайския зодиак

Представителите на тази зодия са мили, любезни, любвеобилни

10.12.2018г. / 14 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Плъхът е първият знак от китайския зодиак, като неговите години са 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Представителите на знака, родени в тези години, са хора с много силна интуиция, с бързи реакции и се адаптират лесно към нова обстановка. Надарени са с богато въображение, наблюдателни са и умеят да се възползват от различните ситуации, така че да извлекат най-доброто за себе си.

Плъховете са любопитни по природа и това ги мотивира да правят много неща, да имат разнородни интереси и да се справят със задачите благодарение на множеството си умения.

Тъй като им липсват добри командни умения, Плъховете не са подходящи за лидери. Те обаче стават добри опозиционери, тъй като често се опълчват на общото мнение.

Плъховете са много приятни и мили, но понякога спрямо някои хора могат да се държат не толкова учтиво.

Мъжът, роден в годината на Плъха ще бъде задоволен и ще притежава богатство. Ако е роден през есента ще е много добродушен и сговорчив. Трудно ще се справя с болестите.

Жената, родена в годината на Плъха е сдържана, внимателна и чувствителна, нежна към близките си. Обича да се занимава с креативни занаяти (плетиво, бродерия). Предначертано ѝ е стремително бъдеще, ако не бъде възпрепятствана от внезапна болест. По отношение на здравето гърлото ѝ е слабо място. Родените през пролетта и лятото имат по-успешен живот от родените през есента и зимата.

Какво очаква Плъха през 2019-а?

Здраве

Прогнозите за здравето им през новата година са добри. Важно е да обърнат внимание на физическата активност и да наблегнат на профилактичните прегледи.

Кариера

Плъховете ще са много доволни от професионалното си развитие през новата година. Ще имат много нови възможности за постигане на поставените цели. Както и възможност за повишение.

Пари

Финансовото им състояние ще е задоволително. Възможно е да получат увеличение на заплатата. 

Любов

Любовната прогноза не е толкова добра, за съжаление. Възможни са конфликти с половинката, раздели и нещастни взаимоотношения. Ще им е трудно да установят сериозна връзка.

>> Астролог Петя Георгиева: През 2019-а трябва да внимаваме за поведението си <<

Символи, които носят късмет на Плъха:

Числа: 2, 3 и числа, които включват тези цифри като 23 и 32

Цветове: синьо, златно, зелено

Цветя: Лилия, африканска виолетка

Какво е добре да избягват:

Цветове: жълто, кафяво

Числа: 5 и 9

Несъвместимости: Плъхът има пряка несъвместимост с Коня, скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) със Заека и потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) с Бика.

>> Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак <<

Коментирай
Свободно време