Свободно време

Българче се превръща в модна сензация в Instagram

Ванеса е само на 1 годинка, а вече е рекламно лице на 3 бранда

15.01.2019г. / 11 19ч.
Мария Дуковска
Снимки: Instagram/babyvanessaofficial

Снимки: Instagram/babyvanessaofficial

Ванеса Георгиева е само на 1 годинка, а вече е истинска интернет звезда. Малката красавица има свой профил в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram, в който майка ѝ Дияна Петрова публикува прелестни фотографии. Всички те са направени сред различни креативни декори, с които привличат множество почитатели и последователи.

 

Дияна сама признава, че да снима малката си принцеса е нейна страст и го прави с огромно желание, което си личи веднага, щом разгледате великолепните снимки.

За нейна радост, Ванеса е спокойно бебче, което спи дълбоко и така дава възможност на майка си да я заснеме сред най-различни красиви и забавни декори.

Креативните фотографии на Дияна и Ванеса привличат не само погледите на много почитатели и последователи в социалните мрежи, но и на няколко големи бранда, които избират именно малката госпожица за свое рекламно лице.

Така се получава, че Ванеса е част от кампаниите на цели 3 бранда, а в бъдеще й предстоят още много фотосесии.

Ванеса Георгиева е родена на 16 ноември 2017 година в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново под грижите на д-р Ерол Максудов. Идва на бял свят с манекенски мерки – 3130 г и 49 см. Момиченцето е наследило красотата и фотогеничността от своята майка Дияна Петрова.

Самата Дияна също има сериозен опит в модните среди – била е модел над 10 години в една от най-големите български агенции. В момента се е отдала на своята прекрасна дъщеря и ѝ посвещава цялото си време.

Споделя, че страстта ѝ да снима Ванеса, както и да измисля интересни декори и костюми е приятно занимание, с което иска да даде пример и на другите майки, че могат да покажат нещо по-различно, да бъдат идейни и креативни по време на майчинството.

А някой ден, когато Ванеса порасне, с любопитство ще разгръща страниците на албумите, в които ще се пъстрят безброй снимки от чудното й детство на истинска принцеса.

 

Разгледайте в галерията ни още от приказните снимки на Ванеса.

Снимки: Instagram/babyvanessaofficial

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Nina ( преди 5 години )
Милото дете. Очевидно никога не може да се наспи спокойно. Повечето снимки са направени докато детето спи. Едва ли ще седи спокойно ако е будно и ще се радва да го прават на ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар