Свободно време

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Всеки се бои от нещо

04.07.2019г. / 15 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът се бои от провинциалния живот. Той обича приключенията, предизвикателствата и шума на големия град. Трудно може да вирее в малко населено място, където нищо интересно не се случва. Стрелците не си падат по уединението. Колкото и да обичат природата, тя е нещо, на което с удоволствие могат да се насладят временно, но не и да живеят в тишината на гората.

Същото важи и за връзките им. Тишината и скуката в ежедневието ги побъркват. Те са зодия, която кипи от енергия. Предпочитат да усещат пулса на живота във всеки един момент от ежедневието си.

Козирог

Козирогът се бои от пропиления потенциал. Тази зодия е дълбоко прагматична. Козирозите знаят много добре възможностите си и се стремят да се възползват от тях, да ги доразвият, да ги увенчаят с успех. Когато обаче не им се получи, те могат да се сринат психически.

Свързани статии

Пропуснатите възможности, изгубените цели са най-големият страх на Козирозите – да знаят, че са могли да направят или постигнат нещо, а да не са успели. Те знаят много добре на какво са способни и цял живот ще съжаляват, че са пропуснали момента.

Водолей

Най-ужасяващият страх на Водолея е да бъде изключен от групата. Той се нуждае от одобрение, от похвали, от приобщаване. Не може да вирее сам в никакъв случай. Изпитва терзания дори когато бъде забелязан да седи сам. Водолеите преценяват хората по това какво одобрение получават от другите без да си дават сметка, че невинаги само това е ценното в живота.

Сродна душа според зодията (част втора)

Все пак историята познава редица примери на самостоятелни играчи, които не се вписват в стадото, но постигат много повече сами.

Риби

Ужасът за Рибите е смъртта. Тази свръхемоционална зодия се вцепенява от мисълта, че след края на живота няма нищо, има само тъмнина. Чувствителната им и романтична природа ги кара да се боят от загубата не само на собствения живот, но най-вече от този на обичаните от тях хора. Не че другите зодии не се страхуват от смъртта, но за Рибите това е най-големият ужас.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 4 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )