Свободно време

Девизът на всяка зодия в Годината на Жълтата земна Свиня

Той ще ни води напред

08.02.2019г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 5 февруари 2019 година посрещаме Земната свиня/глиган. Тя ще бъде една интересна и щедра година, с положителни вибрации за повечето зодии. И през тази нова година ще следваме своя път, ще имаме девизи, които ще ни водят напред. Кой е вашият според зодията, вижте в следващите редове.

Овен – Движение

През новата китайска година, Овенът определено няма да скучае, а той и не обича скуката. Родените под тази зодия ще имат желанието да открият нови хоризонти и да научат нещо ново. Също така ще са в състояние да постигнат много от своите цели, а положителната енергия на Глигана ще им помага.

Телец – Сила

Нищо не може да ви спре по пътя към осъществяване на мечтите ви. Не се колебайте да планирате и да си поставяте цели. Вие ще се справите с всички трудности. Всеки който се опита да ви навреди, ще се провали. Бъдете смели!

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Близнаци – Самопознание

В годината на Жълтата земна Свиня, Близнаците ще разберат от какво наистина се нуждаят, за да постигнат пълно щастие и това ще им помогне да се движат в правилната посока. Новата китайска година ви обещава много светли моменти и нови открития.

Рак – Промяна

Годината за родените под знака на Рак ще бъде белязана от невероятни промени. Всичко върви възможно най-добре. Не се страхувайте от новото. Само вашите страхове и притеснения могат да ви причинят проблеми. Промените ще бъдат благоприятни, дори ако на пръв поглед изглеждат напълно различни и неудобни за вас.

Коментирай