Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 март

Проблеми за Близнаците

11.03.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Използвайте обаянието и магнетичното си въздействие върху околните. Сега ще очаровате всеки събеседник, всеки случаен минувач, ще привлечете вниманието върху себе си. Обърнете внимание на външния си вид – време е да го промените.

Бъдете внимателни, не сте застраховани от грешки. Когато това стане, не настоявайте на своето, а бъдете готови да отстъпите и да си вземете поука. В края на седмицата ще се почувствате по-добре, ако за известно време се усамотите. За съжаление, ще е малко трудно да го осъществите, околните непрекъснато ще търсят компанията ви. Ще имате и още едно затруднение, да съчетаете ежедневните задължения с новите контакти. Помислете кое е по-важно.

Козирог

Не е препоръчително да показвате големи амбиции или силни емоции на работното място. Това ще се отрази зле на авторитета ви. Пътуванията на кратки разстояния и различните купони и развлечения ще ви доставят огромно удоволствие. Ще повишат творческия порив и работоспособността ви. През тази седмица ще се справите с всички задачи, които сте си набелязали. Най-успешни ще са дейностите, свързани със спорт, наука и креативност.

Настроението ви е добро, самочувствието – високо, мислите ви – романтични и ви чакат приятни емоции, свързани с личния живот. Възможни са запознанства, които да се превърнат в дълги приятелства или дълбоко душевни връзки.

Изберете символ и вижте какво ви очаква до края на 2019

Водолей

В началото на седмицата ще се наложи да отделите време за въпроси, свързани с наследство или подялба на имущество. Ще оформите поредица документи без никакви пречки или възражения от страна на държавните служби, но до окончателно подписване на договори няма да се стигне.

Ако сте започнали ремонт или имате намерение да промените обзавеждането си ще го направите бързо и с възможно най-малко разходи. Пътуванията, които се налага да осъществите, е добре да организирате за края на седмицата, независимо дали са служебни или лични. Ще имате възможност да ги комбинирате с покана за гости от възрастни роднини и да им помогнете за решаването на техен материален проблем.

Бъдете предпазливи, не споделяйте намеренията си с непознати и не приемайте на доверие примамливи оферти – ще се окажат фалшиви.

Риби

Имате желание да осъществите всичките си цели едновременно, но няма да се получи. Контролирайте емоциите си и не прехвърляйте негативите от ежедневните задължения върху близките или семейството. Всяко ваше раздразнение или изблик на нервност може да стане повод за голям скандал.

Тази седмица приятелите много ще ви помогнат и то предимно с издирване и обобщаване на информацията, от която се нуждаете. В момента интересите ви се променят и ще ви подтикнат към създаване на нови контакти.

В края на седмицата трябва да анализирате постигнатото до момента и да обмислите тактиката си за близкото бъдеще. Действайте смело, обстоятелствата ще са динамични, но точно благодарение на тях ще се справите.

Коментирай