Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Объркване в любовта

18.03.2019г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще положат усилия нещата в любовта да се случват, както биха искали, но може да останат разочаровани. Вероятно се нуждаете от подкрепата на любимия човек, докато се справяте с проблем, задължения. Той или тя може да имат добри намерения, но да ги покажат по начин, който не е удобен за вас.

Козирог

Марс, който сега се намира във вашия сектор на романтиката, ще заеме добра позиция към Плутон. Има шанс да срещнете някого, с когото още в първите дни да усетите химията помежду ви. Това може да се случи докато се отдавате на забавления или любимите ви занимания. По някакъв начин тази личност силно ще ви впечатли.

5 знака, че той ви използва

Водолей

Водолеи, тази седмица блестите като диаманти! Венера се движи през вашия знак, което ви дава допълнителна увереност и определено сте магнетични. Планетата на любовта ще заеме перфектен ъгъл към Юпитер, който сега е във вашия приятелски сектор. Необвързаните представители на зодията имат шанс за интересни запознанства, ако не си стоят вкъщи, а се забавляват. Но ако сте обвързани, може да се наложи да се справите с някаква напрегната ситуация, която по някакъв начин ще попречи на романтиката. Не се притеснявайте – временно е.

Риби

Рибите ще изберат труден път в общуването. За това ще са виновни Марс и Венера. Може да се страхувате или да се срамувате да обсъждате интимни неща, да не успявате да съберете смелост да споделите, че се чувствате отхвърлени и разочаровани. Независимо дали сте необвързани или се намирате във връзка, внимавайте с думите. Меркурий е ретрограден, не го забравяйте.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
hihhii, moia liubim goliam bliznak ,,,,palavnik , koito izpolzval vremeto v koeto e sam da se preotkriva , , zaka4ka , hahaha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати