Свободно време

Женски хороскоп за април

Месец на промени

30.03.2019г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената Лъв

Усещане за лекота, радост и приливи на пролетна енергия. Лъвиците посрещат април с позитивна нагласа за настоящето и бъдещето. Звездите ви съветват да не се опитвате да се поддавате на настроението, защото то може да бъде колебливо. Чуйте разума, той ще ви каже в каква посока да насочите своите усилия.

Успехът този месец ще бъде постижим, ако отново претеглите своите плюсове и минуси. Обстоятелствата могат да разкрият нещо ново за вас, което значително ще промени плановете ви за бъдещето. Възможни са и интересни оферти, които ще ви позволят да демонстрирате своите качества.

6 китайски поговорки за трудните моменти

Жената Дева

Жените Деви ще имат повече въпроси, отколкото отговори. Някои проблеми може да останат неразрешени, а е възможно и да не постигнете напредък в кариерата. Довършвайте започнатото и обръщайте внимание на малките проблеми и детайли. Април идва с промени за вас в личния ви живот. Възможно е да си навлечете нечия завист. Пазете се от прибързани и необмислени действия, включително импулсивни разходи. Внимавайте и като шофирате.

Жената Везни

Промени очакват и дамите родени под знака на зодия Везни. Страстното ви желание за промяна може да доведе до неочаквани и неприятни открития, които ще предизвикат съмнения в честността на близките ви. Въпреки това не бързайте с изводите. Пазете се от клюки и не се месете в чужди дела.

6 зодии, които са добри в правенето на планове

Жената Скорпион

Според звездната карта, първите седмици на април ще ви изправят пред радикални промени, особено в работата. Събитията край вас непрекъснато ще се променят. Не са изключени семейни конфликти. За тези от вас, които са активни, имат идеи, моментът, в който ще могат да покажат своите таланти настъпи, но това ще им коства и повече усилия. Бъдете самоуверени, но не избягвайте нелоялни средства за печалба над конкуренцията.

Коментирай