Свободно време

Женски хороскоп за април

Месец на промени

30.03.2019г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената Стрелец

Април ще ви напомни, че трябва да се пазите от клюки и злословене по ваш адрес, особено в работен план. Избягвайте откровените разговори и не се хвалете за щастливите си моменти. Обърнете специално внимание на външния си вид и здраве. Този месец е възможно да направите желана покупка. През април ще подновите и някои стари връзки.

Жената Козирог

Жените Козирози ще се откажат от навика си да се доверяват само на съдбата. Самата тя ще започне да ви насочва в правилната посока. Ще имате много възможности да смените местоработата си, но и да подобрите личния си живот. Най-накрая ще почувствате хармония. Балансът ще ви помогне да не допуснете някои грешки. Решенията ще обмисляте внимателно и няма да действате така импулсивно. В същото време е добре да не бъдете твърде взискателни към другите. Ако се дразните и за най-малките неща, не са изключени проблеми с нервите.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Жената Водолей

От първите дни на април ще имате възможност да разширите хоризонтите си. Ще видите невероятни перспективи, които досега не бяха достъпни за вас. Бъдете дисциплинирани, за да не провалите авторитета си. Въпреки добрите обстоятелства, не са изключени трудности както на работното място, така и в семейството. Хубавото е, че с лекота ще можете да разрешите възникналите проблеми. В края на месеца може да си осигурите кратко пътуване или други забавления, които да ви заредят положително.

Жената Риби

Дамите от зодия Риби ще положат усилия да угодят на половинката си, но старанието им няма да донесе очаквания ефект, а напротив. Емоциите ще надделеят. През април е добре да внесете повече разнообразие в живота си. Променете навиците си, опитайте нещо ново, рискувайте. Разширявайки личните си граници, увеличавате възможностите си да постигнете повече щастие. Динамично ще бъде ежедневието ви, затова си отделете време, в което да останете насаме със себе си.

Коментирай
Здраве и красота