Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 април

Финансови успехи за Телците

08.04.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Моментите на напрежение ще са свързани с професионалните ви изяви. Не е изключено умората да ви обхваща много по-бързо от обикновено. Едната причина е нестабилното време, честата и рязка промяна на температурите. Другата е необходимостта да се съобразявате с външни фактори, които макар и за кратко, ще влияят върху организацията на работа. Във възможностите ви е да овладеете ситуацията. Излизайте по-често на чист въздух и общувайте с хора, с които имате общи интереси.

Присъствието ви на публично мероприятие ще се окаже повратна точка в ежедневието. Ще се запознаете с личност, която ще ви извади от зоната на спокойствието. Ако не сте обвързани, то може да се окаже, че най-после сте попаднали на подходящия спътник в живота. В случай, че сте във връзка е много вероятно да ви налегнат тежки мисли за смисъла на отношенията ви. Да решите, че връзката ви е загубила страстта си и е време да я прекратите. Каквото и да ви хрумне, препоръката е да избягвате прибързаните решения.

Козирог

Разчупването на динамичния стереотип ще е свързано с личните отношения. В ежедневието ви ще нахлуе човек, който ще остави дълбока следа в съзнанието ви. Не е задължително отношенията да са заредени с романтични чувства. Може да става дума и за много добро професионално сътрудничество, което да ви накара да повярвате в себе си и да разгърнете по-пълно възможностите си.

Идеята за скъпа покупка ще ви направи много по-пестеливи. Ще успеете да придобиете желаната вещ през втората половина на седмицата, когато ще получите допълнително финансово постъпление. Няма да е голямо, но ще е достатъчно, за да го прибавите към наличностите си и да закупите каквото сте си наумили.

Придобивката ще зарадва не само вас, а и членовете на семейството. Завършекът на приятните емоции ще е свързан с посещение на приятел отдалече, когото не сте виждали от няколко години.

Водолей

Не може да се твърди, че настроението ви през тази седмица ще е в най-добрия си вариант. Много по-често ще сте мрачни, отколкото усмихнати, при това без да има видими причини за такъв песимизъм. Предположенията ви за крайния резултат от една или друга работа ще варират от: „дано да стане“ до „май няма да се получи“. Намалете контактите до санитарния минимум. Общувайте с хора, които ви окуражават и проявяват разбиране към тревогите ви.

Имате нужда от тишина и спокойствие. Преценявайте обективно състоянието си сутрин, след като се събудите. Ако се чувствате отпаднали веднага след ставане от сън, разпределете времето си така, че да походите малко пеша преди работа или поне в обедната почивка. Слушайте релаксираща музика, ще стабилизира психическото ви равновесие. Дайте възможност на близките да покажат съпричастността си. Те ще се чувстват полезни, а вие ще се отървете от някои досадни задължения, макар и за кратко.

Риби

Много нови хора ще гравитират около вас през тази седмица. Не ги отблъсквайте, дайте им възможност да ви разкажат за себе си, да споделят стремежите си. Бързо ще прецените с кои от тях връзките ви ще продължат плодотворно и кои съвсем скоро ще поемат по пътя си без никакви последствия. Магнетични сте, дори и да не го осъзнавате, внушавате доверие и предразполагате към откровеност.

Някои от текущите задачи ще ви се сторят доста сложни или ще решите, че не сте достатъчно подготвени за тях. Не се отказвайте. В състояние сте да се справите, ако разпределите времето си оптимално и проекта на отделни по-малки етапи. След като си изясните алгоритъма на работа ще успеете да сформирате и екип. Резултатите няма да са свързани с допълнително заплащане, а със стабилизиране на позициите и повишаване на авторитета ви.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
mmmm.....mnogo liubopitni ne6ta , vupreki 4e sa prozra4ni ,,,ama mnogo prozra4ni za golemia bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар