Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 април

Финансови успехи за Телците

08.04.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Поредица дребни несполуки ще постави на сериозно изпитание издръжливостта ви. Без затруднения ще се справите с текущата работа, но разни битови аварии и отказ на техниката ще създават пречки. Вероятно ще са свързани с домашното оборудване, автомобила ви, компютъра, телефона. Не търсете особени причини, защото такива няма. Приемете, че просто понякога се случват и такива неща.

За щастие, ще имате „утешителна награда“. Любовните отношения ще са извор на радост. Дори да сте минали през някакви критични периоди с любимия човек, те вече са останали в миналото. Ще ви е доста по-трудно да намерите общ език с колегите, но ако спазвате правилата и не надвишавате правомощията си, няма да се стигне до сериозни сблъсъци.

3 кристала с голяма сила

Дева

Без никакви съмнения през тази седмица можете да заложите на творческия си потенциал. Ще подреждате ангажиментите според личните си предпочитания. Събитията ще са динамични, срочните или спешни задачи ще са няколко, но организацията на изпълнението им ще зависи изцяло от вас. Заемете се първо с онези, за които не ви е нужно чуждо участие. Междувременно ще си набавите ресурси за всички останали.

Докато вие се занимавате с текущите си задачи, околните сякаш по команда ще се опитват да ви зарадват и да ви осигурят добро настроение. Неочаквани подаръци, покани за интелектуални развлечения, кратки но запомнящи се пътешествия, всичко това ще ви дойде просто наготово. Наслаждавайте се, но спокойно. Поведението ви трябва да е умерено, без елементи на самонадеяност. Освободете се от ненужните, но използваеми вещи. Ако участвате в благотворителни акции, направете го от сърце.

Любовен хороскоп за април

Везни

На моменти може да се чувствате като аптекарска везна, поставена на място, където духа силен вятър. През тази седмица често ще попадате в неясни ситуации. Ще ви е трудно да си обясните логиката им, да прецените реакциите си. Ще имате чувството, че разговаряте с околните на различни езици. Дори за дейности, които са ви абсолютно познати може да се усещате като човек, който не е съвсем на мястото си. Овладейте емоциите, причините за тази тревожност скоро ще отминат.

По-сериозните неприятности ще са свързани с брачния партньор или любимия човек, ако все още не се намирате в постоянна връзка. Споровете ви ще са доста чести, при това без съществен повод. Всеки разговор ще завършва едва ли не с уговорки за раздяла. Не приемайте тези противоречия твърде на вътре и не страдайте излишно. Повечето хора преминават през такива периоди и след време разбират, че те са били полезни за връзката им.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно

Скорпион

Ще ви е много полезно, ако комбинирате проницателност с наблюдателност. През тази седмица неясните ситуации ще са свързани с любимия човек. Може да се държи непредсказуемо, да проявява капризи, да не обръща внимание на мнението ви… изобщо, като цяло да ви е трудно да си изработите подходяща тактика за действие.

Ако запазите спокойствие, въздържате се от остри спорове и проявите разбиране, бъдете сигурни, вие ще сте печелившата страна. Ако настоявате на своето и се опитвате да налагате аргументите си (колкото и да са логични), то крайните резултати най-вероятно няма да ви зарадват.

По отношение на бизнеса или професията ви, нищо ново няма да се случи. Подходящ момент да разнообразите ежедневието, ориентирайки се към творческите си замисли. Ще разполагате с достатъчно време за хобито си и с достатъчно възможности да развихрите въображението си. Експериментирайте в тази насока. Дори да не постигнете крайната си цел ще си създадете по-ясна представа за нивото на възможностите си.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
mmmm.....mnogo liubopitni ne6ta , vupreki 4e sa prozra4ni ,,,ama mnogo prozra4ni za golemia bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар