Свободно време

Дневен хороскоп за 9 април

Скорпионите да не се доверяват

09.04.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Мислите ви като цяло днес са необичайно възвишени. Ако имате някакви конфликти и противоречия с любимия човек ще ги преодолеете без никакво напрежение. Готовността да си простите ще ви сближи духовно. Избягвайте уреждането на финансови въпроси.

Скорпион

Умението ви да се съмнявате във всички и във всичко днес ще се окаже изключително полезно качество. Ще се опитат да ви предложат атрактивна сделка и да ви заблудят. Прегледайте параметрите, ще откриете куп съмнителни клаузи.

Стрелец

Ще ви възложат прекалено много задължения и за част от тях ще се натъкнете на сериозни препятствия. Затрудненията ще са обективни, не се съмнявайте в способностите си. Действайте с равномерно темпо. Ще напреднете, но по-бавно отколкото очаквате.

Седмичен хороскоп за 8 – 14 април

Козирог

Проявете последователност и залагайте на принципите си. Ще направите първите крачки за осъществяване на стара идея и те ще са успешни, ако действате по правилата. Отношенията с шефа може да се усложнят заради умишлено предадена грешна информация по ваш адрес.

Водолей

Избягвайте дейности, изискващи одобрението на държавните институции или на висши инстанции от вашата сфера. Навсякъде ще „ударите на камък“ и ще се почувствате неприятно. Изпълнявайте задълженията си старателно, не привличайте вниманието.

Риби

Началото на деня може да е свързано с инцидент или неприятен разговор на работното място. Не оспорвайте правото на шефа да ви поставя нестандартни задачи или такива, които не влизат в преките ви задължения. Разговорът няма да доведе до нищо добро. Направете каквото можете. Колкото и да е малко, ще е във ваша полза.

Коментирай