Свободно време

Най-добрите кристали за зодия Овен

За повече баланс и успехи

16.04.2019г. / 08 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За всеки от зодиакалните знаци отговарят определени камъни и кристали. Тъй като се намираме в периода на зодия Овен и неговата силна енергия, днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“, споделяме едни от най-подходящите камъни за него. С тяхна помощ той може да продължи в правилната посока към осъществяването на своите цели.

Авантюрин

Този красив камък е за онези от вас, които заемат лидерски позиции или искат да повишат самочувствието си. Когато ви предстоят презентации, важни бизнес срещи, носете бижу с авантюрин. Това, което прави толкова специален камъка е, че помага да съберем мисълта си, а знаем, че Овен понякога може да е хаотичен в мислите си.

Какво отличава жените Овни от останалите?

Карнеол

Друг подходящ камък за повишаване на увереността, който се съчетава много добре с енергията на този зодиакален знак. Ако сте срамежливи или се чувствате неудобно на социални събирания, носете със себе си карнеол. Той ще насърчи и креативността.

Хелиотроп

Хелиотропът е известен още като кървав камък и е свързан с Марс. Енергията на Овена е силна и затова е важно да бъде синхронизирана. Кървавият камък е подходящ за представителите на зодията, защото ще им помогне да останат фокусирани и здраво стъпили на земята. Също ще елиминира негативната енергия, ще повиши увереността и положителната нагласа.

Свързани статии

Аквамарин

Енергията на Овена е огнена. Аквамаринът ще ви помогне да я потушите, когато тя е повече от необходимото. Ако ви липсва смелост, носете аквамарин. Той ще ви донесе вътрешен мир и яснота при стресови ситуации. Камъкът е подходящ за по-чувствителните личности, тъй като намалява тревожността.

Тъмната страна на Овена

Пирит

Пиритът е един от най-добрите камъни за насърчаване на постоянството. Той ще ви насърчи да продължите напред, да проявите гъвкавост към събитията, но и да вдъхновите останалите хора да ви следват. За моментите, в които ви липсва упоритост, воля и смелост, носете пирит.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
4ela sum za drugi kamuni , i mi e liubopitno kak s vremeto gi promeniat. za men tova si e 4ista forma manipulacia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар