Свободно време

Месечен хороскоп за май

Успехи за Раците

02.05.2019г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Стрелец

В никакъв случай няма да скучаете през този месец, но пък и не е препоръчително да се впускате в екстремни приключения. Работата ви ще получи висока оценка, съпроводена със съответните финансови постъпления. Прекалената заетост може да се превърне в повод за разправии със семейството. Не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Овладейте амбициите и намалете оборотите. Не е нужно да откривате нито топлата вода, нито велосипеда. Много по-важно е да използвате потенциала си целенасочено и да изграждате постиженията си стъпка по стъпка. Не разчитайте на бърз успех и на лесна печалба. Мислете за ефекта от действията си не само в материален, а и в духовен план. В края на месеца анализирайте постигнатото и наваксайте пропуснатото.

Контактите със стари приятели в началото на месеца ще са добър повод за освежаване на любовните отношения. Натрупаният опит ще ви е от полза, но не е нужно да превръщате живота си в албум за спомени. Направете нещо ново, непознато, което ще ви тонизира и зарадва.

Кои са щастливите символи, подходящи за дома ни?
 
Козирог

Ангажиментите ви ще са повече, но пък и резултатите ще са по-впечатляващи. Ще се справите с проблеми, които от доста време ви тровят живота. Отношенията и у дома, и на работното място ще са спокойни. Ще елиминирате от пътя си личност, която се опитва да навреди на авторитета ви.

В началото на месеца бъдете изключително предпазливи и сдържани с колегите си и шефа. Не създавайте поводи за спорове на служебни теми. Вършете си работата с познати средства и така, че да оправдае очакванията. През втората половина на месеца задачите ще са по-сложни и ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал. Предложенията ви ще получат одобрение. В този момент задължително проверявайте резултатите за грешки. Бързото им отстраняване ще ви предпази от финансови санкции.

Ако имате намерение да правите някакви козметични ремонти у дома, организирайте ги през първата 10-дневка. Тогава близките ви с радост ще съдействат и ще се справите за минимално време. Не се намесвайте в чужди проблеми. Не пренебрегвайте любимия човек заради ежедневните задължения.
 
Водолей

Ще имате възможност да погледнете действителността от друг ъгъл. През този месец мисленето ви ще е по-реалистично от обикновено и ще намерите най-прекия път към сложните решения. Предстоят нови запознанства и интересни преживявания.

Помислете за обстановката у дома и, ако нещо не ви харесва, преценете собственото си участие в дадената ситуация. В началото на месеца ще сте много по-ефективни в усилията си да създадете уют и хармония в отношенията с близките си, отколкото да реализирате високи постижения на работното място. Никой не очаква от вас да излезете извън динамичния си стереотип, така че не се и опитвайте. Старанието ви ще бъде забелязано и това е достатъчно. В края на месеца се постарайте да не привличате вниманието, няма да е във ваша полза.

Следете за състоянието на авоарите си. Обсъждайте покупките с членовете на семейството. Отделете време за по-възрастните и по-младите си роднини. Вероятно ще намерите решение на сложен казус, предизвикан от разликите между поколенията.
 
Риби

Преодолейте страховете си. Постиженията ви зависят от желанието да се отървете от предубежденията и да разчупите стереотипите. Следвайте вдъхновението си, то ще ви помогне да постигнете успехи там, където другите са се провалили.

Излъчването ви е силно и контактите ще са интензивни почти през целия месец. Новите хора в живота ви малко или много ще променят начина ви на мислене. Ще ви подскажат кои са силните ви страни и как най-ефективно да се възползвате от талантите си. В началото на месеца бъдете по-сдържани, не споделяйте мнението си с всеки събеседник. Част от концепциите ви ще са плод на представа, а не на обективни фактори и ще подлежат на промяна. Не е желателно в този момент да правите големи и дългосрочни инвестиции.

В края на месеца събитията на работното място ще оправдаят очакванията ви. Ще можете да промените нещата, които не ви харесват. Въздържайте се от разправии на финансови теми с любимия човек. Осигурявайте си кратки пътувания за почивните дни, за да избегнете възможността за недоразумения. Начинът да намерите отговор на текущите проблеми е да говорите за тях откровено.

Коментирай