Свободно време

Месечен хороскоп за май

Успехи за Раците

02.05.2019г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Лъв

Периодът ще е доста благоприятен за представителите на вашия знак. Ще направите крачка напред в почти всички направления. Професионални успехи, материални постъпления, любовни емоции, нови делови партньори, които ще подкрепят предложенията ви… Изобщо, късметът ще е на ваша страна, стига да не се възгордеете и да замените самоувереността със самонадеяност.

В началото на месеца действайте бавно, но ритмично. Прегледайте текущите задачи и се занимайте с всичко изостанало. Подредете графика за по-продължителен период, за да разпределите силите и времето си оптимално. Не зацикляйте върху занимания, които от втория и третия опит не се получават. Очевидно има пропуск, който постепенно ще установите и отстраните.

След първата седмица напредъкът ви ще е очевиден. Ще съумеете да обедините всичките си таланти и да ги използвате по най-добрия начин. Финансовото ви положение ще е стабилно, но ако искате да остане такова не бива да си позволявате излишни покупки.

Ако семейството ви е създадено отдавна, освежете отношенията с кратко пътешествие. Необвързаните ще имат достатъчно добри възможности за общуване и е много вероятно да се запознаят с привлекателна личност на някакво публично мероприятие.

Таблицата на Далай Лама сбъдва желания
 
Дева

Подредете приоритетите. Решете с какво искате да се занимавате през този месец. Преживяванията ще са интересни, в повечето случаи неочаквани. Можете да облагородите дома си, да изгладите личните конфликти, да отделите време за творческите си търсения или да усвоите нова професионална квалификация. Изборът е ваш, а правилната стратегия е да концентрирате силите си само в една посока.

Най-съществените тенденции на периода ще са създаване на нови контакти и усвояване на нова информация. През втората десетдневка условията ще са благоприятни за онези представители на вашия знак, които желаят да сменят работното място. Ще намерят подходящи оферти, ще могат да ги проучат и обмислят без да бързат. Приходите ще са свързани с пътуване или със задгранична сделка.

Не е желателно да се хвърляте в спорадични любовни романи. Страстта ще угасне точно толкова бързо, колкото е пламнала и ще се почувствате измамени. Във ваша полза е да не обсъждате с никого личните си отношения.
 
Везни

Събитията ще са динамични и ще се отразят положително на самочувствието ви. На моменти може да ви подтикват към необмислени действия и да се наложи да отделяте повече време за коригиране на грешките, отколкото за създаване на нещо ново. Във възможностите ви е да си спестите куп неприятности и ще го направите, ако не действате по инерция.

Силите ви са достатъчни за да реализирате замислите си и ще го направите, ако разпределяте ресурсите си разумно. Интуицията ви е силна и ще остане такава през целия месец. През втората половина ще разполагате с достатъчно добри условия за професионален напредък. Не е изключено да получите наследство, скъпа материална придобивка или закъсняла печалба от предишни проекти, притежавани акции, земеделска рента. Отделете запаси, а минимална част използвайте за мечтано развлечение.

Въздържайте се от спонтанни любовни авантюри, независимо дали сте във връзка или не. И в двата случая преживяването ще е скоротечно и разочароващо.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им
 
Скорпион

Една от съществените ви задачи през този месец ще е да контролирате емоциите. Преценявайте изказванията и реакциите си, за да не съжалявате след време. И лошото е не, че ще допуснете сериозна грешка, а че ще се чувствате виновни и ще се самонаказвате незаслужено. В най-общи линии периодът ще е спокоен. Няма да шашнете света с постиженията си, но при добро желание бихте могли да изгладите личните отношения, да стабилизирате финансите и да създадете условия за дейности, изискващи по-дълъг период на реализация.

В началото на месеца може да сте доста раздразнителни и с поведението си да провокирате конфликти. След първата седмица обстановката ще е по-спокойна и ще можете да се извините и реванширате за допуснатите грешки. Занимавайте се предимно с текущите задачи. Новите проекти няма да оправдаят очакванията ви. Финансовите постъпления ще са стабилни и ще са за онези дейности, с които се справяте най-добре.

Направете първата крачка за възстановяване хармонията в любовните отношения. Подходящият момент е през втората половина на месеца. Ако все пак прецените, че ситуацията е повече от зле и връзката ви е изгубила смисъла си, а най-добрият изход е раздялата, то пак тогава нещата ще се получат без излишна драматургия.

Коментирай
Свободно време