Свободно време

Седмичен хороскоп за 6 – 12 май

Раците да не харчат

07.05.2019г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Търсете съдействие от квалифицирани специалисти за справяне със сложните казуси. Действайте внимателно, задълбочено и анализирайки детайлите. Предложенията ви ще бъдат приети единодушно и нерядко ще се налага да заемате неформална лидерска позиция. Подхождайте отговорно към юридическите претенции, които може да бъдат отправени към вас.

Ще успеете да уредите търговска сделка, която ще е свързана с допълнителни постъпления. Разплатете задълженията си незабавно.

Съобразявайте се със забележките на любимия човек. Време е да изгладите съществуващите недоразумения.

Дева

Преодолейте честолюбието и участвайте в общите занимания, отчитайки приноса на останалите участници. Овладейте емоциите, за да игнорирате евентуални провокации. Не давайте възможност на колегите и най-вече на съседите си да ви въвличат в интриги. Ще ви е от полза, ако заложите на присъщия си прагматизъм.

Въздържайте се от каквито и да било обещания, които трябва да обезпечавате финансово. Не купувайте стоки на лизинг. Не е подходящо да инициирате промени в личните и любовни отношения.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Везни

Източникът на грижите ви през тази седмица ще е един, а имено роднините и уреждането на финансови взаимоотношения с тях. Няма да ви е никак лесно. Защитавайте интересите си, но бъдете готови за някои компромисни, макар и временни решения. На работното място обстановката ще е по-благоприятна. Натоварванията ще са умерени и ще можете да наваксате с пропуснатите срокове.

Приходите ще са плод на ваша самостоятелна работа. Не обсъждайте авоарите си. Възможно е да получите печалба от случайна лотарийна игра, по възможност не я оповестявайте. Причината за дисхармония в любовните отношения може да са спонтанните пристъпи на ревност от ваша страна.

Скорпион

Отдайте дължимото на външния си вид. Не залагайте само на природната си привлекателност, инвестирайте малко време и грижа. Контактите през тази седмица ще са интензивни, а за да бъдат и полезни трябва да изглеждате добре и да се държите коректно. Ще можете да уговорите и парафирате условията по важни перспективни сделки, ако устойчиво задържите вниманието на партньорите си.

Дългосрочните инвестиции ще се възстановят, но след доста време. Контролирайте разходите, за да избегнете финансовите сътресения. Гарантирано ще преживеете положителни емоции, ако се съобразявате с предпочитанията на любимия човек.

Коментирай