Свободно време

Седмичен хороскоп за 6 – 12 май

Раците да не харчат

07.05.2019г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ненадейни възможности за промяна на динамичния стереотип ще бъдат подсказани от старите ви приятели. Предложенията ще са интригуващи и може да провокират фантазията ви. Мечтите са най-хубавото безплатно нещо, но когато става дума за бизнес е препоръчително да стъпите здраво на земята, вместо да витаете в облаците. Анализирайте условията едно по едно и не подписвайте нищо, ако не сте изчистили всички неясноти.

Избягвайте скъпите покупки, а ако се налага да направите някакви минимални инвестиции, то постарайте се да ги обвържете с гаранции. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ако бизнесът е приоритетен оставете уреждането на любовните дела за по-късно.

Козирог

Мобилизирайте се, предстои един доста напрегнат период. Ще се наложи да отделите време за уреждане на стари проблеми, които са останали недовършени или са намерили частично решение, адаптирано към определен етап. Следвайте принципите си и вярвайте на собствения си опит. Придържането към чужди съвети ще ви вкара в неприятната ситуация да повторите стари грешки и да загубите много време за отстраняването им.

Разчитайте на интуицията си при уреждане на финансови въпроси, особено ако са свързани с приятелски отношения. Заетостта ще се отрази зле на личните контакти, проявете отстъпчивост.

Месечен хороскоп за май

Водолей

Малки успехи още в началото на седмицата ще ви заредят с добро настроение, а то ще се мултиплицира върху тонуса ви като цяло. Ще сте достатъчно спокойни, общителни и сигурни в себе си, за да се върнете към стари спорове, да намерите варианти, удовлетворяващи претенциите на всички участници и да възстановите единомислието. Ще съумеете да създадете необходимия баланс между общото и личното и да спечелите привърженици.

Отделете умерена част от финансите си за развлечения, но без да участвате в хазартни игри. Дайте възможност на любимия човек да прояви инициатива, ще ви зарадва.

Риби

Препирните с близките ще се случват доста често през тази седмица. Нищо страшно, ако не задълбочавате дебатите. Търсете компромиси, не настоявайте на своето, когато усетите, че губите почва под краката си. Ще ви е много по-лесно, ако анализирате причините за раздора и не търсите вината винаги извън себе си. Всъщност, неефективно е да търсите вина, търсете приложимо решение.

Възможно е обстоятелствата да ви принудят да превишите предварителния си финансов лимит. Преценете как да го превишите минимално. Разправиите с любимия човек ще охладят чувствата и не е изключено да предизвикат отчуждаване. С минимални усилия ще възстановите искрата на връзката.

Коментирай