Свободно време

Дневен хороскоп за 7 май

Девите да внимават в комуникацията

07.05.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Бъдете особено внимателни, ако работите с документи и се налага да подписвате дългосрочни споразумения. Подгответе се за всякакви изненади. Не тръгвайте на дълъг път, ако не сте принудени от спешни обстоятелства.

Скорпион

Интуицията ви е силна. Ще ви е от полза при уреждане на служебни и професионални въпроси, но ще създаде известни неудобства по отношение на личните контакти. Ще усещате подсъзнателно тревогите на събеседниците си и в известна степен ще ги съпреживявате.

Стрелец

Мисълта ви е силна и сте в състояние да си дадете сметка за фактите като цяло и в детайли. Решения, които преди са ви затруднявали сега ще се подредят по съвсем естествен начин. Изненада от романтичен характер ще освежи деня ви.

6 зодии, които стават перфектни лидери

Козирог

Контактите ви ще са сравнително ограничени, но с интересни личности. Става дума за хора, които са извън рамките на обичайното ви обкръжение. Не обсъждайте своите постижения, а търсете начин да работите в сътрудничество и да се възползвате от опита им.

Водолей

Силните емоции ще са свързани с любовните отношения. От една страна връзката ви може да промени интензитета си и да се измести повече към духовно, отколкото към физическо ниво. От друга не е изключено да ви завладеят чувства като ревност и недоверие. Въздържайте се от резки решения, за които след време може да съжалявате.

Риби

Не си позволявайте никакви рискове, свързани с финансовото ви състояние. Дори да получите някакви допълнителни приходи няма да са достатъчни за инвестиции. Създайте си резерви, за да не разчитате на спонсорство след време.

Коментирай