Свободно време

Дневен хороскоп за 8 май

Стрелците да внимават с финансите

08.05.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Изказване на колегите или близки приятели ще ви подскаже, че е време да промените стила и методите си на работа. Ще са нужни усилия да се освободите от натрупаната рутина и предразсъдъци, но изхвърлянето на всичко старо от живота ви ще освободи място за новости както в материален, така и в духовен план.

Скорпион

В състояние сте да изчистите всички разногласия, охлаждащи отношенията ви с любимия човек или много близки роднини. Направете го без излишно честолюбие. Приемете мисълта, че ако нещо е неприятно за вас, то най-вероятно е също толкова неприятно и на околните.

Стрелец

Настроението ви е романтично, но независимо от това е желателно към финансовите въпроси да подхождате прагматично. Не си позволявайте разходи за предмети, които не са ви нужни. Ако на всяка цена искате да спечелите нечие сърце, то направете го с артистичен жест, покана за оригинално развлечение, а не със скъп подарък.

5 урока, на които ни учи най-щастливото място в света

Козирог

Наскоро стартирана лична връзка ще се задълбочи. Ще се сближите прекалено много и прекалено бързо. Ако инициативата е на отсрещната страна, ситуацията ще се развие благоприятно, но ако самите вие се опитвате да се състезавате с времето има опасност огънят да угасне точно толкова бързо, колкото се е разгорял.

Водолей

Ще получите повече от едно предложение за участие в семинар, конференция, презентация или делова дискусия днес. Преценете си силите, преди да отговорите на всички утвърдително. Контактите ще са полезни, но и изтощителни. Не е изключено да срещнете личност, с която сте били във връзка и искрата да пламне отново.

Риби

Непредвидени обстоятелства може да ви принудят да заемете неформална лидерска позиция или да заместите шефа си. Не се опасявайте от промяната, приемете я като възможност да докажете потенциала си. Най-вероятно ще получите и допълнително заплащане, което може да не е само еднократно.

Коментирай