Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 май

Обрати в любовта

13.05.2019г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Венера и Марс ще направят любовната ни седмица наистина вълнуваща. За някои представители на зодиака това означава задълбочаване на вече съществуващи взаимоотношения, за други разпад, а трети ще разнообразят случващото се в спалнята. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера все още оказва благоприятно влияние върху вашия любовен живот, затова се възползвайте. Тази седмица тя ще бъде в добра връзка с Марс, което ще добави повече пикантност между вас и някой специален. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, обърнете внимание на бюджета си.

6 неща, с които трябва да сте наясно след 1 година връзка

Телец

Вашата управляваща планета Венера, влиза във вашия знак и до 8 юни ще помогне да бъдете наистина неустоими за противоположния пол. Затова не се изненадвайте, ако имате много обожатели. Но в края на седмицата позициите на Венера и Уран може да доведат до разпад на някои любовни връзки.

Близнаци

Имате още няколко дни, в които да се възползвате от удивителната енергия на Марс. Още във вторник, той ще заеме добра позиция към Венера. Ако сте необвързани, не се колебайте да опитате нещо повече с приятел, с когото усещате, че имате химия. Някои Близнаци може и да срещнат човек, който да завладее мислите им. В края на седмицата ще имате интерес да запазите тишина по отношение на любовния си живот. Никой не трябва да знае какво става зад затворените ви врати.

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Рак

За някои представители на зодията, седмицата ще бъде повратна точка в любовта. Пълнолунието във вашия сектор на любовта ще ви донесе дълбоки емоции. Космическите събития може да ви направят по-уязвими, за някои от вас и любовно разочарование. За други това ще означава да обичат интензивно. Ще можете ли?

Коментирай