Свободно време

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Водолеите да изберат пилатес

19.08.2019г. / 14 19ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв – HIIT (Високоинтензивна интервална кардиотренировка)

Този вид тренировка е сред най-подходящите занимания за представителите на зодия Лъв. Отговаря на тяхната динамична природа и експресивна личност. При тази тренировка се редуват упражнения с висок интензитет с такива, които са с по-нисък интензитет, за да се стопят повече мазнини от изгорените калории. С този тип тренировка Лъвовете ще могат да спортуват, да са динамични и да се грижат за своята красива фигура, тъй като добре знаем, че са безкрайно суетни.

Дева – колоездене и джогинг

Деви, вие сте изключително точни, експедитивни и не понасяте безделието. Динамични натури като вас обичат да спортуват, като сред най-подходящите физически активности за вас са карането на колело сред природата, както и тичането в парка. И двете дейности са изцяло под ваш контрол, което е важно за вас. Не зависите от никого, разчитате само на себе си и вие определяте темпото, с което се движите.

>> 5-те зодии, които изневеряват най-често <<

Везни – танци

Представителите на тази зодия обичат красивите неща, красивите хора и хармоничните активности. Ето защо танците са прекрасен начин да изявят своята индивидуалност, да поддържат физическа форма и да са щастливи. Музика, танц, движение и страст – това са магични думи за една Везна!

Скорпион – бокс


Властта и доминацията са теми, които живо вълнуват представителите на зодия Скорпион. Ако има нещо, което ги привлича неустоимо, това е влиянието, властта, надмощието. А кой по-подходящ спорт може да се свърже с тези думи, освен боксът? Именно той е идеален за Скорпионите. Тъй като вие сте известни с високото си самочувствие, обичате конкуренцията и състезанията, боксът ще ви даде възможност да покажете своите умения и спортен хъс.

Коментирай