Свободно време

Дневен хороскоп за 10 май

Раците да се пазят от интриги

10.05.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Психическото и физическото ви състояние са в хармония. Рядко се случва, така че използвайте момента, за да създадете ред в обстановката наоколо, собствените си мисли и документацията. Точно сега ще постигнете резултати там, където преди е било пълен хаос.

Скорпион

Заниманията ви днес ще са отегчителни, но ще ги изпълнявате с ясното съзнание, че са задължителни и няма как да ги избегнете. Основната цел е не просто да си свършите работата, но най-вече да не допуснете фатални грешки. Използвайте времето вечерта за теми, които наистина са ви интересни. Ще възстановите доброто си настроение незабавно.

Стрелец

Професионалните постижения ще са убедителни, ще си спечелите привърженици и ще стабилизирате позициите си. Успехите ще се отразят на самочувствието ви и ще сте в състояние да отстраните всеки, който ви се изпречи на пътя, а най-вече конкурентите си.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Козирог

Тонусът ви е нестабилен с посока към занижаване. През целия ден може да се чувствате унили, сънливи, леко замаяни. Организирайте си кратка разходка на открито или леки дихателни упражнения на отворен прозорец през равни интервали от време. Прекъсвайки работата за освежаване ще се справите по-лесно.

Водолей

Достатъчно сте енергични и съобразителни, за да се заемете със сложни занимания. Няма да ви затруднят, дори и да са спешни. Някой от присъстващите може да се опита да се бърка в работата ви, не реагирайте остро. Изслушайте каквото има да каже. Ако не сега, то след време не е изключено да се възползвате.

Риби

Спокоен ден, в който няма да е нужно да си давате много зор. Нелогично, но по-сложните занимания ще изникнат следобед. Използвайте въображението си и измислете някакво кратко развлечение на работното място, с което да зарадвате колегите си. Ще ви възнаградят с искрената си благодарност.

Коментирай