Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 май

Рибите да внимават с парите

13.05.2019г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В текущата работа, колкото и да ви е позната непрекъснато ще се натъквате на някакви спънки. Не си мислете, че късметът ви е изоставил, анализирайте ситуацията и се запитайте къде е вашето място в нея. Ще установите, че сте прекалено доверчиви и често ставате жертва на чуждата безотговорност. Дистанцирайте се от хора, които ви подвеждат. Разчитайте само на опита и професионализма си, те са вашият залог за напредък.

И за да се запази равновесието във Вселената, на работното място може и да има препятствия, но в личен и по-конкретно в романтичен план всичко ще е наред. Особено в края на седмицата, когато ще имате прекрасната възможност да се забавлявате и да се наслаждавате на престоя си в приятна компания.

Дева

Не си правете предварителни планове. Действайте по системата „тук и сега“. Адаптирайте целите си към актуалните условия без да си изграждате прекалено големи очаквания. Нарушаването или неспазването на някои срокове няма да е по ваша вина, а поради липса на нужните ви ресурси. Особено сериозни проблеми може да ви създаде използването на недостоверна информация. Проверявайте всичко, с което възнамерявате да си послужите.

Не поставяйте близките си на заден план. Отделяйте им време и внимание, за да не се почувстват пренебрегнати и да страдат от липсата на контакт с вас. Когато осъзнаете, че любимият човек разговаря с вас формално може да е твърде късно.

Красив маникюр за бала според зодията

Везни

Не се разсейвайте и не разпилявайте вниманието си с дреболии, ако искате да постигнете целите, които сте си набелязали през тази седмица. Игнорирайте всички незначителни разговори, натоварващи срещи и молби за услуги, които не ви влизат в преките задължения. Част от приятелите и най-вече познатите и съседите знаят, че сте отзивчиви и егоистично не се съобразяват с личните ви планове.

Крайно време е да прецените кои връзки заслужават да бъдат поддържани и кои ви дърпат назад. За трудните решения можете да се доверите изцяло на любимия човек. За избора на развлечения следвайте интуицията си.

Скорпион

Обсъждайте идеите си с колегите, особено по въпроси, за които не можете самостоятелно да стигнете до крайно решение. Не е изключено задача, с която сте се занимавали през април отново да добие актуалност или ако тогава сте я отложили, сега да са налични условията за довършването ѝ.

По стечение на обстоятелствата ще можете да намалите темпото и да систематизирате плановете си почти до началото на юли. Напредвайте към тях крачка по крачка.

Ще ви е трудно да си обясните поведението на любимия човек в началото на седмицата. Покажете, че независимо от противоречивите ви чувства, за вас е важно да сте заедно.

Коментирай
Здраве и красота