Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 май

Рибите да внимават с парите

13.05.2019г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще се почувствате много по-добре, ако не се опитвате непрекъснато да правите няколко неща едновременно. Подредете приоритетите и идеите, от които имате нужда ще се появят в съзнанието ви по един съвсем естествен начин. Към момента няма да можете да придвижите изостаналите задачи. Условията ще са подходящи най-рано следващия месец. Не приемайте предложение на приятел да ви направи услуга. Ефектът ще е негативен и ще се наложи да отстранявате последствията самостоятелно.

При разговори с любимия човек търсете потвърждение, че думите ви са възприети правилно. Не мислете, че чувствата към вас са ви дължими и са даденост.

Козирог

Заниманията ви ще са по-приятни от обикновено през тази седмица, защото ще са по-различни от обичайната ви практика. Досадните преживявания ще са свързани с разговори, които от известно време отлагате. Изразявайте претенциите си директно. Ще се наложи да обърнете внимание на нуждите на някой от близките ви. Преживяванията може да не са от най-приятните, но истината е, че фактите са такива, каквито са и няма как да ги избегнете.

Семейните отношения ще са леко напрегнати. На моменти ще се налага да променяте тактиката. Приемете, че ситуацията е временна и не стигайте до крайности.

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Водолей

Според собствената ви преценка най-важните въпроси ще са тези, които ви засягат лично. За щастие, разумът ще надделее над емоциите и ще ориентирате вниманието си предимно към уреждане на професионалните казуси. Мечтите ще отстъпят място на реалността. Ще се наложи да се справите със заплетени ситуации, за които можете да разчитате най-вече на оригиналния си начин на мислене. Резултатите няма да се получат веднага.

Подготвяйте се внимателно за деловите си срещи, много е важно какво впечатление ще направите в първия момент. Плодотворни ще са контактите ви със задграничните партньори, ако имате такива.

Не се сърдете на любимия човек, ако с действията си предизвика някакви неприятности с изпълнителната власт, получи глоба или друг вид наказание. Спомнете си, че и вие сте попадали в подобна ситуация и не ви е било приятно да ви критикуват.

Риби

Периодът ще е доста специфичен. Може да започне с професионални усложнения, но след първите няколко дни обстановката ще се успокои. Мобилизирайте се, повярвайте в себе си и не се отказвайте още при първото препятствие. Мислете логично, увереността че владеете положението ще повиши ефективността ви. По-високи приходи ще получат онези представители на вашия знак, чиято работа е свързана с държавната администрация. Разходите ви в края на седмицата може леко да се повишат.

Не се инатете за глупости, ако искате да запазите отношенията с близките си благоприятни. Осигурявайте си лично време, когато ви е необходимо и гледайте по-философски на обичайните спорове по битови въпроси.

Коментирай
Здраве и красота