Свободно време

Дневен хороскоп за 14 май

Водолеите да обърнат внимание на здравето си

14.05.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Проявете търпение към капризите на близките си и не създавайте конфликти за дреболии. От вас зависи доброто настроение и уютната обстановка. Ако сте допуснали грешки поискайте извинение.

Скорпион

Използвайте различни начини за постигане на целите си. Днес вероятно ще ви отправят много изгодна оферта, възползвайте се, но не взимайте окончателно решение, ако имате дори капка съмнение. Възможно е да се появят непредвидени трудности.

Стрелец

Ще ви включат в колективен проект, независимо от предпочитанията ви. Задачата няма да е толкова лесна колкото изглежда. Следобед може да се появят здравословни проблеми или хроничните оплаквания да напомнят за себе си. Опитайте се да ги преодолеете с методите на народната медицина.

6 малки избора, които ни помагат да бъдем щастливи

Козирог

Реагирайте спокойно, вслушвайте се в съветите на близките си и се концентрирайте върху въпроси, които не са ви ясни. Ако реагирате спонтанно и не се съобразявате какво приказвате бъдете готови за лични неприятности.

Водолей

Възможно е да усетите леко неразположение, умора или главоболие. Не прибягвайте до силни лекарства, а само до природолечение. Не прекалявайте с храната и не употребявайте алкохол.

Риби

Подгответе се за изненади – някаква ваша тайна ще стане достояние на доста хора и то на такива, които не трябва да я знаят. Това ще ви създаде проблеми и ще се наложи да обсъждате „стари грехове“.

Коментирай