Свободно време

Дневен хороскоп за 30 май

Хубав ден за Девите

30.05.2019г. / 06 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Намалете инициативата. Занимавайте се с текущата си работа и наблюдавайте. Назрява конфликт в колектива, от който трябва своевременно да се дистанцирате, без да заставате на ничия страна. Ще бъде променено несправедливо решение, което ви е навредило преди време.

Скорпион

Пестете си и силите, и времето. Правете нещата последователно, като дадете предимство на перспективните цели. Най-важният фактор за крайните резултати е добрата ви организация.

Стрелец

Правилният начин днес е да работите екипно. Координацията с другите участници ще ви позволи да разгърнете уменията си. Ще чуете добри думи за собствените си постижения. Приемете ги с благодарност и без коментар.

6 начина да успеете да сте по-търпеливи

Козирог

Не преминавайте границите на позволеното, особено ако се намирате в непозната среда. Проявете сдържаност, дори хората с които се налага да общувате никак да не удовлетворяват предпочитанията ви. Не сте в позиция да променяте условията, във ваша полза е да се адаптирате към тях.

Водолей

Съберете смелост и проведете с любимия човек разговор, който от доста време отлагате. Ще установите, че всичките ви съмнения и опасения са били напразни. Ще се почувствате щастливи след като осъзнаете, че сте съхранили връзка, която сте били готови да разрушите неоснователно.

Риби

Важна информация, която сте се опитали да скриете от близките си ще стигне до тях по неведоми пътища. Ще ви провали изненада, която подготвяте, но пък ще им даде да разберат колко много държите на тях. Ако става дума за скъпа покупка или инвестиция ситуацията е във ваша полза, споделената отговорност е за предпочитане.

Коментирай