Свободно време

Изберете си лотос и вижте посланието, което ви носи

Как да преминем през трудните ситуации

22.06.2023г. / 14 04ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

В трудните моменти обикновено спираме и оставяме емоциите да ни водят. Въпреки че тази стъпка е погрешна, сякаш не знаем точно какво да направим, за да разрешим проблема в сегашното си положение. Днес споделяме с вас един тест с лотоси. Изберете си един от тях и вижте какво послание ви носи.

Лотос 1

Ако вниманието ви е било привлечено от този лотос, то в настоящата ситуация е важно да останете възможно най-спокойни. Опитайте се да овладеете емоциите си. Успехът и разрешаването на проблема зависят до голяма степен от това дали ще успеете да запазите вътрешния си мир. Не на последно място, не забравяйте, че понякога е по-добре да отхвърлите нещо, което ви причинява болка, отколкото да му давате сила.

10 неща, които сестрите си казват една на друга

Лотос 2

Обмисляйте добре всяка своя стъпка. Необмислените действия ще ви донесат само проблеми. Не е изключено някой да се опита да ви нарани. Ключовото е да се фокусирате върху себе си, а не върху другите. Помислете върху вашата настояща финансова ситуация и работа и какво е необходимо да се промени и подобри, за да бъдете удовлетворени.

Лотос 3

Изпитвате болка за неща, които не можете да промените. Не се превръщайте в жертва на вашите емоции. Излезте от черупката си и живейте живота си. Трудните моменти не са вечни, те са само преход към ново начало. За да продължите в положителна светлина, елиминирайте токсичните хора от живота си.

Силата на 7 думи за повече щастие

Лотос 4

Напоследък около вас е пълна бъркотия? Чувствате се така, сякаш нямате сили да продължите напред. Не се страхувайте от промените и нека чуждото мнение не пречи на щастието ви. Оставете меланхолията. Започнете да създавате нови и полезни контакти. Обградете се с хора, които ви карат да се чувствате добре.

Лотос 5

Дори и да не ви харесва на какъв етап от живота си се намирате сега, животът ви върви добре. Важно е да отделяте повече време за отпускане, балансиране, събиране на мислите. Проблемите започват в нашите мисли. Затова се опитайте всеки ден да правите нещо, което ви кара да се чувствате добре.

Коментирай