Свободно време

Дневен хороскоп за 4 юни

Близнаците да не споделят

04.06.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Съгласувайте всички въпроси на домашна и битова тематика с близките си. Ако се наложи да свършите работа, свързана с пътуване е добре да си осигурите спътник и да ползвате собствен транспорт. Конкуренцията може да се опита да ви провокира, овладейте емоциите.

Скорпион

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще можете да направите първата крачка към изграждането на нова и доста перспективна делова връзка. Най-вероятно ще е на доста голямо разстояние от вашето местонахождение. Езиковата бариера може да се окаже сериозна пречка, потърсете съдействие от квалифициран специалист.

Стрелец

Не пренебрегвайте сигналите за опасност от какъвто и да било характер. Ако попаднете в поредица еднакво стресиращи ситуации през деня не го приемайте за досадна подробност, а за сериозно предупреждение. Преценете дали не е добра идея да промените програмата си с предпазна цел.

Изберете си лотос и вижте посланието, което ви носи

Козирог

Контактите ще са разнообразни. Делови партньори, с които работите отскоро, ще покажат изключителното си уважение към вас. Отношението им може да притъпи бдителността ви. Във ваш интерес е да действате екипно, а не индивидуално.

Водолей

Спешно ще се наложи да се включите в отстраняването на някаква авария или друг неотложен проблем. Ще сте в състояние да създадете изключително добра организация. Крайният резултат ще се отрази положително на отношенията ви, ще възстановите прекъсната връзка.

Риби

Под въздействие на информация от медиите ще разширите диапазона на интересите си. Вероятно ще имате възможност да участвате в безплатна конференция или краткосрочна форма на обучение. Възползвайте се, може да не научите нищо ново, но ще се запознаете с интересни хора.

Коментирай