Свободно време

Дневен хороскоп за 10 юни

Емоции за Скорпионите

10.06.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично. Какво ви очаква според зодията, вижте в астрологичната прогноза на Петя Георгиева.

Овен

За някои неща днес ще имате чувството, че се въртите в затворен кръг. Не се опитвайте да направите всичко едновременно, защото в крайна сметка нищо няма да направите. Любимият човек може да се разсърди за дреболия, успокойте обстановката, вместо да се впускате в пространни обяснения.

Телец

Много лесно ще успявате да намерите общ език със събеседниците си и те на драго сърце ще се отзовават на предложенията ви. Ако имате някакви разногласия с личността на сърцето си сега е моментът да ги разрешите. Точните думи, казани в точния момент ще променят живота и на двама ви.

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юни 2019

Близнаци

Подхождайте внимателно към всяко занимание и не се изненадвайте, ако някои от тях започнат да „буксуват“. Приемете, че подготовката ви в момента не е достатъчна и продължавайте нататък. Така или иначе след време обстоятелствата ще ви принудят да довършите започнатото.

Рак

Тонусът ви е висок, но на моменти може да се чувствате по-напрегнати от обикновено. Прекалената припряност може да ви попречи. Да ви подтикне да оставите някои неща недовършени, а други да направите на две-на три. Не си го позволявайте, ще бъде забелязано и използвано срещу вас.

Любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Лъв

Бизнес, пари, работа… всичко, към което подхождате отговорно ще е наред. Излишни покупки, прояви на високо самочувствие, прибягване до самостоятелни решения, които обаче засягат общи интереси, няма да ви се разминат без сериозни критики.

Дева

Ако сте наясно със задачите си, захващайте се незабавно. С добра организация, целенасоченост и последователност днес ще стигнете далече. Даже хора, които понякога са подценявали способностите ви ще покажат уважение.

Коментирай