Свободно време

Дневен хороскоп за 10 юни

Емоции за Скорпионите

10.06.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Използвайте максимално творческия си потенциал. Хрумванията ви ще са приложими, колкото и странни да изглеждат. Ако работите в областта на рекламата, маркетинг, преподавателска дейност може да си позволите да експериментирате. Не е сигурно, че ще спечелите, но със сигурност няма да претърпите загуби.

Скорпион

Колкото и да са реални задачите ви, вие почти през целия ден ще плувате в мечтите си. Не че няма да се справите, напротив, ще постигнете правилните резултати, следвайки фантазията си. Влюбените представители на вашия знак ще могат да разкрият чувствата си.

Стрелец

Може непредвидено да ви отправят на път към непознато място. Ще се случат доста нови неща там, но работата ви ще е в рамките на обичайното. Най-несигурният елемент ще са новите ви познати, спрямо които е желателно на първо време да сте по-сдържани.

6 неща, които носят нещастие в дома

Козирог

Противоречив ден. От една страна ще имате доста работа, която не търпи отлагане. От друга, около вас непрекъснато ще се случва нещо интересно, което ще ви разсейва. На всичкото отгоре от време на време ще ви припомнят, че трябва да бързате. Действайте, както си знаете, без да се вкарвате в противоречия.

Водолей

Толкова сте сигурни в себе си, че сте склонни да отстоявате позициите си на всяка цена. По-добре недейте. Запазете спокойствие и преценете дали наистина твърденията на събеседниците ви са изцяло погрешни. А може би има рационално зрънце, от което да се възползвате?

Риби

Въображението ви е по-силно от обикновено и сте в състояние да намерите нещо интригуващо дори в най-обикновените рутинни занимания. Освен това сте въздействащи и ще успеете да предадете прекрасното си настроение на околните. С каквото и да се захванете, то ще придобива особен колорит.

Коментирай
Здраве и красота