Свободно време

Дневен хороскоп за 12 юни

Лъвовете да внимават с документи

12.06.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда всеки зодиакален знак ще бъде изправен пред предизвикателство. Повече вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

При работа в екип е желателно да се занимавате с познати дейности и да участвате на изпълнителско ниво. Новите проекти и сделки са подходящи, ако зависят само от вас и имате възможност да променяте параметрите. Не е препоръчително да се натоварвате с посреднически задачи.

Телец

Ако имате желание да смените работното място не разчитайте на днешните предложения. Ще са съмнителни и като условия, и като източник. Добрите резултати, които ще постигнете ще са плод повече на късмет, отколкото на усилията ви. В случай, че вчера сте преживели някакви неприятности, днес ще получите реванш.

Знаци, че някой мисли за вас

Близнаци

Ще се наложи да се съобразите с някои ограничения и да ги спазвате. Ще са свързани с фактори, на които много държите като време, пари, лично пространство. Ако не нарушавате правилата и търпеливо изслушвате близките си, ще сте в състояние да изгладите любовно недоразумение.

Рак

Ще присъствате на дискусия, на която някой може да се опита да подрони авторитета ви. Реагирайте сдържано и наблюдавайте обстановката. Ще получите подкрепа от непознат, страничен наблюдател. След намесата му някой ще попадне в собствения си капан.

Лъв

Една от най-сложните ви задачи днес ще е свързана с уреждането на важни документи. Ще се натъкнете на спънки, за които не сте се сетили. Ще преодолеете бюрократичните бариери благодарение на личния си чар и умение да привличате вниманието.

Дева

Ще се наложи да се справите с някаква дилема с юридически нюанс. Уточняване условия по договор, срокове, неустойки. Не се опитвайте да си спестите формалностите и не залагайте на устни уговорки. Колкото по-изрядна е документацията ви, толкова по-малко загуби ще понесете.

Коментирай
Свободно време