Свободно време

Дневен хороскоп за 20 юни

Овни, очакват ви затруднения

20.06.2019г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

В четвъртък някои от представителите на зодиака ще се сблъскат със затруднения. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Възможно е да се натъкнете на затруднения, ако се занимавате с уреждане на казус, който е свързан с колективни финанси, разпределение на печалба, рента, дивиденти, застраховки. Много внимателно се запознайте с цялата налична информация, за да не понесете чужди негативи.

Телец

Бъдете особено внимателни, ако днес се налага да шофирате. Информирайте се за пътната обстановка по маршрута, който имате намерение да изберете. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и превозни средства, съществуват предпоставки за авария или инцидент.

Близнаци

При обсъждане на колективен проект ще възникнат остри спорове. Мнението ви няма да получи одобрение и ще се опитат да ви разубедят за направените предложения. Оттеглете се от дискусията на този етап. След време ще имате възможност да презентирате идеите си още веднъж.

Рак

Работоспособността ви е висока, в състояние сте да се концентрирате и да се занимавате с едно и също часове наред, независимо че може да става дума за отегчителни дейности. В състояние сте да направите много за кратко време, да проведете трудни експерименти. Имайте предвид, че не е желателно да се преуморявате.

Коментирай