Свободно време

Дневен хороскоп за 27 юни

Спокоен ден

27.06.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Везни
Ще получите отговор на запитване към държавната администрация или ще успеете да уредите важни документи. И в единия, и в другия случай така създалите се обстоятелства ще ви помогнат да се справите със съществуващо затруднение. Дайте си малко време за обмисляне на следващата стъпка в конкретната насока.

Скорпион
Неформалните ви занимания днес ще са с приоритет. Участието ви в някакво публично мероприятие ще бъде впечатляващо. Ако се борите за конкретна кауза ще успеете да представите убедително аргументите си и да спечелите привърженици.

Стрелец
Предстои изненадващо приключение за онези представители на вашия знак, които работят в областта на природо-естествените науки или се занимават с екология. Ще се наложи да тръгнете на експедиция, наситена с много емоции. За всички останали денят ще е спокоен. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Женски хороскоп за юли

Козирог
Не разчитайте на късмета, а на опита и знанията си. Ще ви напомнят случка от миналото, която може да ви натъжи. Наблюдавайте начина на работа на колегите си и, ако забележите, че не си дават много зор, направете същото. Престараването ви може да ги настрои срещу вас.

Водолей
Пестете си времето. Вероятно ще се наложи да отмените срещи и разговори, които не са спешни към момента. Разпределяйте ресурсите си правилно. Част от работата ви ще зависи от чужда воля, изчакайте търпеливо да получите одобрение.

Риби
На моменти може да имате усещането, че всичко с което се захващате тръгва „на заден ход“. Преценявайте до колко е приложима информацията, с която разполагате преди да я ползвате. Може да не е актуална и точно това да пречи на работата ви. Не е изключено да получите финансова компенсация за нанесена преди време вреда (застраховка, обезщетение).

Коментирай